Навигация
Кошница

Bettina Barty

BETTINA BARTY BLACKBERRY гел за вана и душ 500 мл
-30 %
срок на годност: 31.12.2021
ББ БЛЕКБЕРИ ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Blackberry Bath & Shower Gel представлява душ гел с плодов аромат на къпина, който отстранява замърсяванията от кожата, като същевременно с това я освежава и хидратира. Бетина Барти Блек Бери Гел за вана и душ е подходящ за еж..
10,07 лв. 14,39 лв.
Bettina Barty Black Line Body Lotion 500mlНовата линия на ББ предлага три цветни серии нежна грижа за тялото. Иновативната им формула съчетава чувствени аромати с хидратиращи и тонизиращи кожата елементи. Втрива се върху мокро тяло или се разтваря във вана с вода, след което..
10,56 лв.
ББ ЧЕРНА ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛЛосион за тяло и ръце с приятен, елегантен аромат, който предлага висококачествена грижа за кожата, като я хидратира, подхранва, омекотява и предпазва от изсушаване. Бетина Барти Черна Серия е лосион, който е подходящ за всеки тип кожа и з..
10,56 лв.
Bettina Barty Blackberry Hand & Body LotionBettina Barty Blackberry Hand & Body Lotion представлява лосион за тяло и ръце с плодов аромат на къпина, който предлага висококачествена грижа за кожата като я хидратира, подхранва и омекотява, правейки я гладка като коприна. Бетин..
14,39 лв.
ББ СИНЯ В.ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Blue Water Bath & Shower Gel представлява гел за вана и душ със свеж аромат, който почиства нежно кожата на тялото, като същевременно с това я освежава, хидратира и енергизира духа и тялото. Бетина Барти е гел за вана и душ подх..
11,00 лв.
ББ ЗЛАТНА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Gold Line представлява гел за вана и душ с цветен аромат, който почиства и овлажнява нежно кожата на тялото, като същевременно с това я дарява с невероятна свежест и лекота. Бетина Барти е гел за вана и душ подходящ за ежедневна..
10,56 лв.
BETTINA BARTY GOLD LINE лосион за ръце и тяло 500 мл
Очаква доставка
ББ ЗЛАТНА ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛBettina Barty Gold Line представлява лосион за ръце и тяло със свеж аромат, който е предназначен да хидратира, подхранва и омекотява кожата, правейки я гладка като коприна. Лосионът е подходящ за всеки тип кожа и за ежедневна употреба. Фо..
10,56 лв.
Бетина Барти комплект Honey душ гел и лосион за ръце и тяло съдържа: 1 брой Bettina Barty Honey Хидратиращ лосион за тяло х200 мл 1 брой Bettina Barty Honey Почистващ гел за вана и душ х200 мл   BETTINA BARTY HONEY лосион за ръце и тяло с мед, чиято подхранваща лека формула обгрижва ко..
13,55 лв.
ББ ДЖОН ПЛ. С.BLACK ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛНежен гел за вана и душ със свеж аромат с дървесни нотки, създаден специално за съвременния мъж.За всекидневна употреба.Състав: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, GLYCERYL OL..
14,39 лв.
ББ ДЖОН ПЛ. С.BLACK ЛОСИОН 500МЛНежен гел за вана и душ със свеж аромат с дървесни нотки, създаден специално за съвременния мъж.За всекидневна употреба.Състав: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, GLYCERYL OLEATE, SODIU..
14,39 лв.
ББ МУСК ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Musk Bath & Shower Gel представлява разкошен гел за вана и душ с луксозен парфюмен аромат на мускус, който почиства нежно кожата на тялото, като същевременно с това я освежава, хидратира и защитава от вредното влияние на околната ..
10,56 лв.
ББ МУСК ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛЛосионът за ръце и тяло бял муск е специално формулиран за ежедневна употреба. Лосионът е с ценна грижа и активни съставки, които нежно хидратират кожата и я предпазват предпазва ефективно от изсушаване.Луксозните аромати глезят сетива..
10,56 лв.
БЕТИНА БАРТИ ЛИЛАВА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Purple Line представлява гел за вана и душ с плодово-цветен аромат, който почиства и овлажнява нежно кожата на тялото, като същевременно с това я дарява с невероятна свежест и лекота. Бетина Барти е гел за вана и душ п..
10,56 лв.
БЕТИНА БАРТИ ЧЕРВЕНА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Red Line представлява гел за вана и душ с аромат на роза, който почиства и овлажнява нежно кожата на тялото, като същевременно с това я дарява с невероятна свежест и лекота. Бетина Барти е гел за вана и душ подходящ з..
11,00 лв.
БЕТИНА БАРТИ РОЗОВА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500 МЛBettina Barty Rose Line представлява гел за вана и душ с аромат на роза, който почиства и овлажнява нежно кожата на тялото, като същевременно с това я дарява с невероятна свежест и лекота. Бетина Барти е гел за вана и душ подходящ ..
10,56 лв.
БЕТИНА БАРТИ СРЕБЪРНА ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛBettina Barty Silver Line представлява лосион за ръце и тяло със свеж аромат, който е предназначен да хидратира, подхранва и омекотява кожата, правейки я гладка като коприна. Лосионът е подходящ за всеки тип кожа и за ежедневн..
10,56 лв.
БЕТИНА БАРТИ КОМПЛЕКТ STARDUST ДУШ ГЕЛ И ЛОСИОН РЪЦЕ И ТЯЛОКомплектът съдържа:> 1 брой от продукта: Bettina Barty Stardust Хидратиращ лосион за тяло х200 мл> 1 брой от продукта: Bettina Barty Stardust Почистващ гел за вана и душ х200 млBe..
12,50 лв.
БЕТИНА БАРТИ ТРОПИК ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Tropic Bath & Shower Gel представлява гел за вана и душ с тропически аромат, който почиства нежно кожата на тялото, като същевременно с това я освежава, хидратира и енергизира духа и тялото. Бетина Барти е гел за в..
11,00 лв.
BETTINA BARTY TROPIC WATER лосион за ръце и тяло 500 мл
Очаква доставка
БЕТИНА БАРТИ ТРОПИК ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛBettina Barty Tropic Water Hand Body Lotion е нежен, лек, хидратиращ лосион за тяло с тропически аромат, подходящ за ръце и тяло, който подхранва и обгръща кожата с неустоим аромат в продължение на часове. Формулата на лосиона с..
10,56 лв.
ББ ВАНИЛА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Vanilla представлява гел за вана и душ с цветен аромат, който почиства и овлажнява нежно кожата на тялото, като същевременно с това я дарява с невероятна свежест и лекота. Бетина Барти е гел за вана и душ подходящ за ежедневна у..
10,56 лв.
БЕТИНА БАРТИ КОМПЛЕКТ VANILA ДУШ ГЕЛ И ЛОСИОН РЪЦЕ И ТЯЛОКомплектът съдържа:> 1 брой от продукта: Bettina Barty Vanilla Лосион за тяло и ръце с аромат на ванилия х150 мл> 1 брой от продукта: Bettina Barty Vanilla Почистващ гел за вана и душ с аромат на в..
11,99 лв.
ББ ВАНИЛА ТОАЛЕТНА ВОДА 50МЛBettina Barty Vanilla е тоалетна вода за жени, която пленява сетивата и привлича вниманието благодарение на cвежият apoмaт на ванилия. Тоалетната вода придава неустоимо свеж аромат и допълва визията Ви по оригинален и неповторим начин. Продуктът п..
15,69 лв.
BETTINA BARTY ARCTIC WATER гел за вана и душ 500 мл
Очаква доставка
ББ АРКТИК ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500МЛBettina Barty Arctic Water Bath Shower Gel представлява гел за вана и душ със свеж аромат, който почиства нежно кожата на тялото, като същевременно с това я освежава, хидратира и защитава от изсушаване. Бетина Барти Арктик Гел за вана и душ е..
10,56 лв.
BETTINA BARTY ARCTIC WATER лосион за ръце и тяло 500 мл
Очаква доставка
ББ АРКТИК ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 500МЛBettina Barty Artic Hand Body Moisture Lotion представлява лосион за ръце и тяло със свеж аромат, който е предназначен да хидратира, подхранва и омекотява кожата, правейки я гладка като коприна. Бетина Барти Артин е лосион, който е подход..
10,56 лв.
Показани са от 1 до 24 от 30 резултата (2 страници)