Навигация
Кошница

OstroVit Beta-Alanine Shot 80 мл 1 Доза Череша с лимон и лайм

OstroVit Beta-Alanine Shot 80 мл 1 Доза Череша с лимон и лайм
OstroVit Beta-Alanine Shot 80 мл 1 Доза Череша с лимон и лайм
  2,75 лв.
  Купи
  Ostrovit Beta-Alanine Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща Аминокиселини с разклонена верига(5000mg/80ml). Ostrovit Beta-Alanine Shot е хранителна добавка предназначена за хора, които имат нужда повече и здръжливост и енергия. Ostrovit Beta-Alanine Shot е подходящ за всеки вид спортове и особено за аеробните като колоездене, бокс, видовете бягане, маратони и т.н.

  Ostrovit Beta-Alanine Shot не натоварва по никакъв начин сърцето и нервната система!

        Повишава издръжливостта
        Идеален за аеробни спортове
        Намалява мсукулната треска
        Максимално ниво на карнозин в мускулите!
        Увеличена пикова мускулна сила!
        Значително отлагане на момента на мускулен отказ!
        Увеличена сила!
        Подобрено възстановяване!
        Увеличена ефективност на кислорода!

  Бета аланинът е безвреден и ефективен начин за възстановяване при силови и други атлети.Изследванията показват, че Beta Alanine™ може значително да подобри силата, размера и работоспособността на мускулите.

  Бета аланинът е известен още като 3-aminopropanoic acid, неесенциална аминокиселина с проста химична структура, която лесно се разггражда до глюкоза. Независимо дали тренирате с тежести, или упражнявате друг спорт, Ostrovit Beta-Alanine Shot ви дава повече енергия.

  Бета аланинът също така повишава нивата на Carnosine, естествена аминокиселина, състояща се от Бета аланин и аминокиселината Хистидин. Познат още като "супер оксидант, Carnosine предпазва от помага при проблеми с мускулите и нервната система.

  Carnosine буферира водородни йоникато неутрализира млечната киселина и усещането за парене след натоварване (мускулна треска) и в същото време увеличава нивата на аденозин трифосфат. Това означава по-продължителни и ефективни тренировки.