Навигация
Кошница

Barbel Drexel Цинк, хистидин и витамин C, 30 сашета х 2 гр. с вкус на портокал и грейпфрут

Barbel Drexel Цинк, хистидин и витамин C, 30 сашета х 2 гр. с вкус на портокал и грейпфрут
Barbel Drexel Цинк, хистидин и витамин C, 30 сашета х 2 гр. с вкус на портокал и грейпфрут
  39,25 лв.
  Купи

  Zink Histidin DIREKT предоставя цинк, Л-хистидин и витамин С – отлична комбинация за засилване на имунитета през студените месеци от годината и в разгара на вирусни инфекции.

  Цинк

  Минерал с ключово значение за имунната функция. Недостигът му може да доведе до повишена чувствителност към инфекции, умора и нарушена концентрация.

  Адекватният прием на цинк има критично важно значение за поддържането на антивирусния имунитет – установено е, че популациите с дефицит на цинк често са изложени на най-висок риск от вирусни инфекции.

  Цинк оказва антибактериален ефект, като действието му засяга основните причинители на фарингит - стрептококите и стафилококите, които често се развиват като суперинфекции след вирусните заболявания.

  Л-хистидин

  Тази аминокиселина подобрява усвояването на цинка и подсилва действието му в организма.

  Л-хистидин регулира метаболизирането на цинк и други микроелементи и участва в производството на специфични хормони и метаболити, оказващи благоприятно влияние върху дейността на имунната система.

  Дефицитът на хистидин се счита за един от рисковите фактори в развитието на пневмонии.

  Витамин С от ацерола

  Есенциален нутриент, който човешкият организъм не може да синтезира и поради това трябва да се набавя с диетата. Тъй като взема участие в поддържането на вродения и придобит имунитет, много от тежките инфекции се развиват на фона на неговия дефицит.

  Витамин С поддържа бариерната функция на кожата и лигавиците, затруднява проникването на патогените и намалява риска от респираторни заболявания.

  Натуралният витамин С от плодовете на ацерола (Malpighia glabra) в Zink Histidin DIREKT се отличава с много по-висока степен на усвояване от Л-аскорбиновата киселина и има силно укрепващ имунната система ефект.

  Zink Histidin DIREKT се предлага под формата на малки сашета, удобни за носене винаги и навсякъде. Приемат се лесно – просто изсипете 1 саше директно върху езика и изчакайте до пълното му разтваряне.

  Съставки:В 1 саше:Дн. доза / 1 саше:
  Цинк

  10 mg

  10 mg

  Л-хистидин

  54 mg

  54 mg

  Витамин С

  104 mg

  104 mg


  Изомалтулоза*, инулин, прах от ацерола (плод) 5,6%; съдържащ 17% витамин С), ксилитол, фруктоза, Л-Aскорбинова киселина, Л-Хистидин, лимонов сок на прах, цинк цитрат, естествен аромат (портокал, грейпфрут), освобождаващ агент: калциев фосфат, магнезиеви соли на мастни киселини.


  Не съдържа:
  глутен, лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани.

  Хранителна добавка, 30 сашета х 2 gr.

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

  Забележка: Информация за диабетици: ½ саше = 0.05 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 годишна възраст: По 1 саше дневно , директно върху езика и оставете бавно да се разтвори, поне 2 часа преди хранене.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката, както и на всяко саше.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия