Навигация
Кошница

Barbel Drexel Витамин D3 1000 IU + Алое Вера (концентрат), 300 мл

Barbel Drexel Витамин D3 1000 IU + Алое Вера (концентрат), 300 мл
Очаква доставка
Barbel Drexel Витамин D3 1000 IU + Алое Вера (концентрат), 300 мл
  57,70 лв.

  100% натурален продукт, източник на витамин D3 и висококачествен концентрат от алое вера. Обогатен с концентрат от сок от черен бъз. Оказва общоукрепващо и поддържащо костната система и здравето на зъбите действие.

  Какви ползи осигурява:

  • подпомага усвояването на калций – минерал с жизненоважна роля за нормалното състояние на костите и защитата срещу загуба на костна тъкан;
  • допринася за поддържане структурата и здравината на костите и зъбите;
  • поддържа функциите на имунната система;
  • подпомага профилактиката на респираторни инфекции през студения сезон.

  Свойства на съставките в продукта

  Витамин D3

  Често бива наричан „слънчевият витамин“. Активната му форма, която се образува в организма под въздействие на слънчевата светлина, се характеризира с разнообразни ползи за здравето.

  Освен че играе ключова роля за усвояването и използването на калций и фосфор, и поддържане на костите и зъбите, витамин D е важен още за мускулната функция, мобилността и физическата издръжливост на тялото, имунния отговор, процеса на клетъчно делене.

  Кой се нуждае от допълнителен прием на витамин D3?

  • Възрастни с нисък ендогенен синтез на витамин D.
  • Хора, които рядко прекарват време на открито.
  • Бременни и кърмещи жени.
  • Жени в предменопауза и менопауза, при които рискът от намаляване на костната плътност и развитие на остеопороза е увеличен.
  • Вегетарианци и вегани.

  Концентрат от алое вера

  Алое вера подпомага здравето на кожата като насърчава снабдяването й с хранителни вещества и съдейства за поддържане на нейната структура и кожната бариера.

  Растението е известно и със способността си да поддържа имунната защита и баланса на кръвната захар. Приемът му под формата на концентриран екстракт се отразява благоприятно и на стомашно-чревния тракт – улеснява храносмилането и усвояването на полезните вещества от диетата.

  Концентратът от алое вера на Bärbel Drexel е извлечен по щадящ метод, запазващ всички ценни компоненти на растението – витамини, минерали, полизахариди, мастни киселини и др.

  Екстракт от черен бъз (Sambucus nigra)

  Екстрактът от това лечебно растение съдържа високи нива на активни съставки, сред които най-важно значение за здравето имат антоцианините – растителни пигменти от групата на флавоноидите, притежаващи мощни антиоксидантни свойства.

  Антоцианините защитават клетките от оксидативен стрес, стимулират имунната функция, оказват силно противовъзпалително действие.

  Екстрактът от черен бъз е едно от най-популярните средства за укрепване на организма през студения период от годината и успокояване на дихателните пътища при кашлица от различен произход.

  Съставки:В 10 ml.:Дн. доза:
  Витамин D31000 IU / 25 µg1000 IU / 25 µg
  Алое вера

  Концентрат от сок 200:1

  25 mg 25 mg 

  Концентрат от ябълков сок, подсладител от ябълки, вода, концентрат от сок от бъз, Л-аскорбинова киселина, 0.2% концентрат сок от алое вера 200:1, натурален аромат, холекалциферол (витамин D3).

  Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани. 

  Хранителна добавка, 300 ml.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора. Витамин D3 спомага за намаляване на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.

  Забележка: Разклатете добре преди употреба. Информация за диабетици: 10 ml = 0.6 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: по 10 ml веднъж дневно, 15 минути преди или след хранене. Mоже да приемате в чисто състояние или разредено в 150 ml вода или сок.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура 4-8° C.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия