Навигация
Кошница

Barbel Drexel Витамин C липозомен (с висока абсорбция), 1000 mg, 250 мл

Barbel Drexel Витамин C липозомен (с висока абсорбция), 1000 mg, 250 мл
Безплатна
Доставка

Липозомен витамин С в течна форма. Отличава се с оптимална степен на усвояване и 12 пъти по-висока бионаличност от конвенционалните добавки с витамин С. Осигурява 24-часова грижа за организма. С приятен вкус на портокал.

Какви ползи предоставя Vitamin C liposomal

  • Идеален за хора с отслабен имунитет и податливост към инфекции през студения сезон – подпомага профилактиката на простуда и грип, стимулира възстановяването при вече изявени симптоми.
  • Проявява антиоксидантно действие и съдейства за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  • Подпомага усвояването на желязото от храната.
  • Допринася за намаляване на умората и поддържане на жизнения тонус.
  • Насърчава естественото производство на колаген в тялото и поддържа нормалното състояние на кожата.
  • Поддържа здравето на зъбите и венците.

Защо да предпочетете липозомния витамин С на Bärbel Drexel

Витамин С на немската компания Bärbel Drexel е произведен посредством високотехнологичната липозомна технология, която предпазва активните вещества от разрушаване в киселинната среда на стомаха и улеснява абсорбцията им.

Липозомите представляват липидни сфери, състоящи се от двоен фосфолипиден слой, във вътрешността на които активните вещества са микрокапсулирани. Структурата на липозомите е сходна със структурата на човешките клетки - липозомите се сливат с клетъчните мембрани в тялото, освобождавайки активните вещества директно в клетките.

Предимството на липозомно формулираните добавки е изключително високата им бионаличност и бързото им действие след прием.

За да запазят своята ефективност, липозомните формули трябва да бъдат стабилизирани. За постигане на тази цел, немската компания Bärbel Drexel не използва синтетични консерванти, а натурален екстракт от морски зърнастец (облепиха) – маслодайно растение с портокалови плодове.

Благодарение на високата концентрация на антиоксиданти в състава си, екстрактът от морски зърнастец действа като естествен антиоксидант и консервант. Морският зърнастец съдържа и редица жизненоважни вещества, които тялото може да използва за нуждите си.

Съставки:В 5 ml.:Дн. доза:
Витамин С500 mg500 mg
Фосфолипиди

650 mg

650 mg

Морски зърнастец

161 mg

161 mg


Пречистена вода, фосфолипиди (от слънчоглед), натриев Л-аскорбат, подсладител ксилитол, лимонена киселина.

Съдържа: подсладители.

Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани.

Хранителна добавка, 250 ml.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите, хрущялите, зъбите и венците, както и за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Информация за диабетици: 5 ml = 0.05 BE. Да не се използва от деца, бременни или кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разклатете добре преди употреба. По 5 ml веднъж дневно, 15 минути преди или след хранене. Mоже да приемате в чисто състояние или разредено в 150 ml вода или сок.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца, при температура 6-24°C.

След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура 4-8° C.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия