Навигация
Кошница

Barbel Drexel Спрей дезодорант срещу изпотяване и неприятна миризма 100 мл

Barbel Drexel Спрей дезодорант срещу изпотяване и неприятна миризма 100 мл
Очаква доставка
Barbel Drexel Спрей дезодорант срещу изпотяване и неприятна миризма 100 мл
  29,82 лв.

  Sensitiv Deospray е натурален, високоефективен спрей дезодорант, който намалява изпотяването и нежеланите миризми, без да предизвиква дразнене, зачервявания и други нежелани ефекти. Формулиран е с хидролат от салвия (градински чай), екстракт от фий, етерични масла, растителен глицерин, триетилов естер на лимонена киселина (триетил цитрат) и други съставки с изключително нежно към кожата действие.

  • Има антимикробни и намаляващи отделянето на пот свойства!
  • Предлага надеждна защита срещу нежеланите телесни миризми!
  • Осигурява дълготрайно усещане за свежест!
  • Противодейства на кожните раздразнения, има естествен успокояващ ефект, идеален за чувствителната кожа в областта на подмишниците!
  • Не съдържа алуминий и оцветители!

  Дезодорант или антиперспирант? И двете!

  Разликата между дезодоранта и антиперспиранта е в ефекта. Дезодорантът потиска свръхрастежа на бактериите, отговорни за миризмата на потта, но не ограничава количеството на отделяната пот.

  Антиперспирантът затваря или намалява размера на потните жлези, като по този начин контролира изпотяването, но пък не се бори с миризмата.

  Спрей дезодорантът Sensitiv Deospray на немската компания Bärbel Drexel осигурява и двата ефекта – редуцира отделянето на пот и същевременно неутрализира неприятните миризми.

  Хидролат от градинският чай – има антимикробни свойства и противодейства на бактериите, които разграждат потта и причиняват неприятна телесна миризма. Неговите добре познати ползи срещу изпотяване го превръщат в идеалната съставка за различни дезодориращи продукти.

  • Какво е хидролат? Представлява остатъчната вода, получена при процеса на дестилация на етерични масла. Хидролатът е източник на водоразтворимите химикали от растенията, докато етеричното масло съдържа неразтворимите във вода химикали. За разлика от силно концентрираните етерични масла, които се прилагат върху кожата след разреждане, хидролатът на водна основа е много по-лек, благодарение на което може да се нанася директно, без риск от нежелани ефекти.

  Растителен глицерин – полученият от растения глицерин има дълбоко овлажняващо действие и се отличава с много добра съвместимост с кожата. Той подпомага Естествения хидратиращ фактор на кожата / ЕХФ (Natural Moisturizing Factor), състоящ се от естествени хидратанти, които се намират в горния кожен слой.

  Триетилов естер на лимонената киселина (триетил цитрат) – той няма антибактериално действие, но предотвратява активирането на собствените ензими на тялото, които бактериите използват за разграждане на потта. Предлага надеждна, дълготрайна защита срещу нежеланите телесни миризми. Има отличен дезодориращ ефект и се понася много добре.

  Калиев глициризинат – представлява калиевата сол на глициризиновата киселина от корена на лечебното растение женско биле. Има доказани противовъзпалителни и успокояващи свойства, и е перфектен избор при кожа, склонна към зачервявания.

  Sensitiv Deospray е част от козметичната серия първокласни немски продукти на Bärbel Drexel, разработени на базата на етерични масла, растителни екстракти и други естествени съставки.

  Натуралните козметични продукти на Bärbel Drexel НЕ са тествани върху животни и НЕ съдържат:

  • синтетични аромати, оцветители и консерванти;
  • PEG (полиетлиен гликол), PPG (полипропилен гликол);
  • силикони и парабени;
  • микропластмаси.

  Sensitiv Deospray е тестван от независимия немски институт Dermatest. Клиничните дерматологични тестове Dermatest® са извършени по най-високи международни стандарти и потвърждават, че продуктът има много добра съвместимост с кожата. 

  Компания Bärbel Drexel е член на Международната асоциация на производителите на натурална козметика и природни продукти. 

  Можете да комбинирате употребата на Sensitiv Deospray с натуралния душ гел за тяло – Sensitiv Duschgel, предназначен за суха и чувствителна кожа. Sensitiv Duschgel е отличен избор в случаите на невродермит, псориазис, кожни алергии и други кожни проблеми, характеризиращи се с твърди, загрубели участъци, напукана кожа, лющене, усещане за опъване и сърбеж.

  Съставки: Вода от салвия /Savia officinalis L./, екстракт от цвят на целебна раменка (обикновен фий) /Anthyllis Vulneraria/, масло от салвия, алкохол, левулинова киселина, глицерин, натриев РСА, дикалциев глициринат, натриев левулинат, натриев капроил/ лауриоил лактат, парфюм, естествени етерични масла (лимонен, линалол, цитрал, гераниол, цитронелол).

  Спрей дезодорант против изпотяване и миризми, 100 ml. 

  Предназначение: регулира прекомерното изпотяване, без да нарушава функцията на потните жлези.

  Инструкции за употреба: нанесете сутрин върху почистена и суха кожа, в областта на мишниците.

  Предупреждения: само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

  Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката. 

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия