Навигация
Кошница

Barbel Drexel За жизненост и енергия, 70 таблетки

Barbel Drexel За жизненост и енергия, 70 таблетки
Очаква доставка
Barbel Drexel За жизненост и енергия, 70 таблетки
  52,66 лв.

  Натуралната формула Pure Lebenskraft съдържа екстракти от амла, морски бор (кора) и витамин С – комбинация от съставки с мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, която подпомага микроциркулацията и транспортирането на богата на кислород кръв до всички органи в тялото.

  Амла (Emblica Officinalis)

  Амла (амалаки, индийско грозде) е широколистно дърво, чиито плодове се използват като храна и лекарство от древни времена.

  Най-ценно в плодовете амла е високото им съдържание на витамин С – само около 100 грама пресни амла плодове са източник на количеството витамин С, съдържащо се в 20 портокала!

  Благодарение на оптималните количества витамин С в състава си, амла стимулира кръвообращението, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, подпомага сърдечната дейност, повишава тонуса и оказва мощно имуностимулиращо действие.

  Морски Бор (Pinus Pinaster)

  Иглолистно дърво от сем. Борови (Pinaceae). Среща се и с наименованията приморски бор и средиземноморска пиния.

  Кората на морския бор е богата на полифенолни съединения като катехини и процианидини, които оказват антиоксидантни, венотонични, кардиопротективни, холестеролопонижаващи, противовъзпалителни и антимикробни свойства.

  Екстрактите от кора на морски бор са високоефективни природни средства за възстановяване здравето на цялата кръвоносна система, подобряване на микроциркулацията и сърдечно-съдовата функция.

  Многобройни проучвания на престижни клиники и университети свидетелстват за обещаващите благоприятни ефекти на екстракта от Pinus Pinaster по отношение на микроциркулацията в най-малките съдове на организма. Приемът на екстракта от морски бор улеснява преноса на кислород и хранителни вещества да органите, което подобрява цялостното здраве и води до осезаемо увеличаване на тонуса и енергийните нива.

  Съставки:В 2 табл.:В дн. доза / 2 табл.:

  Екстракт от кора от морски бор

  60 mg

  60 mg

  Амла (плод на прах)

  90 mg

  90 mg

  Черен пипер

  (Екстракт)

  2 mg

  2 mg

  Витамин С

  25 mg

  25 mg  Пшеничен декстрин, амла пудра от плод (източник на малтодекстрин), екстракт от морска борова кора (6%), инулин, Л-Аскорбинова киселина, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, естествен аромат на портокал, екстракт от черен пипер.

  Не съдържа: Лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани.

  Хранителна добавка, 70 таблетки.

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на организма, както и за нормални нива на енергиен метаболизъм.

  Забележка: Информация за диабетици: 1 табл. = 0.01 BE. Не е подходящ за бременни през първия триместър. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки дневно, по време на хранене.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия