Навигация
Кошница

Barbel Drexel Против задържане на течности, 120 таблетки

Phyto Entwässerung е натурална билкова формула, която намалява задържането на течности. Съдържа екстракти от бодлива круша (кактусова смокиня), коприва, полски хвощ, брезови листа, аспержи и мастни киселини от оризов екстракт в съчетание с магнезий и калий.


Комбинацията от прецизно подбрани съставки във Phyto Entwässerung осигурява следните ползи:

 • стимулира бъбречната функция и правилната циркулация на лимфата
 • намалява задържането на извънклетъчни течности
 • съдейства за предотвратяване натрупването на отпадни метаболитни продукти и свободни радикали в мастните клетки
 • подпомага водно-солевия баланс, кръвообращението и обменните процеси
 • допринася за намаляване подуването на крайниците и подпухването на лицето
 • спомага за възстановяване усещането за лекота
 • идеално средство за подпомагане контрола на теглото

Причини за задържането на течности

Обикновено е резултат от прекомерна консумация на сол, хормонални колебания, недостатъчна физическа активност, намален прием на вода, дефицит на калий и други вещества с важно значение за поддържане на водния баланс. Летните горещини също могат да предизвикат задържане на течности и подуване.


Проблемни зони

Най-често това са стъпалата, глезените, пръстите и лицето. При много хора проблемът резултира в т. нар. торбички под очите, които в повечето случаи не могат да се елиминират напълно с помощта на специализирани процедури и козметика, докато не бъдат отстранени вътрешните фактори като неправилно функциониране на бъбреците и лимфната система, нарушено кръвообращение и др.

Подуването може да засегне и други области, включително корема, предизвиквайки усещане за тежест, умора и дискомфорт.


Рискови групи

Задържането на течности засяга предимно лица с наднормено тегло, по-възрастните, бременните, както и жените в периода на менопауза.

Състоянието се среща и при хора, чиито професии изискват ежедневно седене или стоене на място в продължение на часове.

Phyto Entwässerung предлага естествено и безопасно решение на проблема!

Билковият препарат Phyto Entwässerung стимулира отделянето бъбречната дейност, подпомага очистването на лимфата и премахването на лимфния застой и възстановява електролитния (водно-солевия) баланс в организма.


Свойства на ключовите съставки в продукта

Бодлива круша – стимулира отделянето на вода през бъбреците. Благодарение на подобряващите си метаболизма ефекти, екстрактите от бодлива круша често се влагат в продукти за намаляване на теглото.

Аспержи – подпомагат управлението на теглото и оформянето на силуета като намаляват задържането на вода. Богати са на калий и имат ниско съдържание на натрий, поради което притежават естествено отводняващо действие.

Калий и магнезий - поддържат баланса между минералите и електролитите. Калият има особено важна роля за отводняването – действа като антагонист на натрия и регулира водния баланс, благодарение на което поддържа в норма и кръвното налягане. Комбинацията от калий и магнезий допринася още за:

 • правилното функциониране на нервната система
 • нормалната мускулна функция
 • поддържането на нормално кръвно налягане
 • намаляване на умората

Специална билкова смес екстракти от брезови листа, коприва и хвощ - подпомага отделителните функции на организма по различни начини – насърчава отводняването на тъканите, поддържа водния и електролитния баланс и стимулира отделянето на вода и сол през бъбреците.

Съставки:В 2 табл.:В дн. доза / 4 табл.:
Бодлива круша (екстракт)500 mg1000 mg
Брезови листа (пудра и екстракт)80 mg160 mg
Коприва (билка и екстракт)80 mg160 mg
Полски хвощ (пудра и екстракт)80 mg160 mg
Аспержи (пудра)70 mg140 mg
Магнезий30.5 mg61 mg

Екстракт от бодлива круша (50%), 15% билкова смес пудра от (брезови листа, коприва, полски хвощ), магнезиев карбонат, аспержи пудра, калиев цитрат (регулатор на киселинността), екстракт от брезови листа 3%), екстракт от коприва (3%), екстракт от полски хвощ (3%),мастни киселини от екстракт от ориз.

Не съдържа: Лактоза, глутен. Подходящо за вегани/вегетарианци/диабетици.

Хранителна добавка, 120 таблетки.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за изхвърлянето на излишни течности от организма. Допринася за нормалното състояние на лимфо и водо-солевия баланс в организма.

Забележка: Използвайте до 3 месеца и направете пауза от минимум 1 месец. Информация за диабетици: 1 таблетка съответстват на 0,01 ВЕ. Не е подходящ за лица задържащи вода, в резултат от намалена бъбречна функция. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 1- 2 пъти дневно, преди хранене с достатъчно количество вода.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия