Навигация
Кошница

Barbel Drexel Масло за жабуренe с дива мащерка и лайм, 250 мл

Barbel Drexel Масло за жабуренe с дива мащерка и лайм, 250 мл
Barbel Drexel Масло за жабуренe с дива мащерка и лайм, 250 мл
  37,42 лв.
  Купи

  Поддържайте устната кухина в перфектно състояние с Mundziehöl – натурален препарат, източник на висококачествена смес от растителни масла!


  Mundziehöl
  притежава мощни антисептични свойства и е отлично допълнение към ежедневната грижа за зъбите, венците и езика.

  Как действа Mundziehöl – предимства и полезни ефекти

  • Спомага за възстановяване здравословния баланс на флората в устата.
  • Допринася за неутрализиране на патогените, причиняващи лош дъх (халитоза), облагане на езика, възпаления на лигавицата на устата, стоматит и други патологични промени.
  • Подпомага профилактиката и третирането на гъбичните инфекции, засягащи устната кухина.
  • Подпомага защитата от афти върху вътрешната страна на бузите, устните, езика, венците и небцето.
  • Облекчава състоянието при възпалени и кървящи венци.
  • Намалява образуването на зъбна плака.
  • Може да се включи към терапията при кариес - съдейства за намаляване на риска от усложнения като възпаление на тъканите около увредените зъби, инфекции, развитие на абсцеси, загуба на зъби.

  Жабурене с масла – защо е толкова полезно

  Жабуренето с масла е метод, традиционно практикуван в Русия и Индия в продължение на векове. Той става известен едва през осемдесетте години на миналия век, когато руският лекар Федор Карач оповестява уникалните ползи от практикуването му.

  Оказва се, че жабуренето с масла не само поддържа здравето на устната кухина, но също така подпомага детоксикацията на организма и ускорява възстановителния процес при различни заболявания – факт, който е бил добре известен и на древните индийски лечители.

  Посредством жабуренето с масла се извличат вредни субстанции и различни видове токсини – бактериални, химически и др. от устната кухина, и се стимулира очистването на тялото.

  За оптимален ефект от употребата на Mundziehöl, ви препоръчваме след жабурене и непосредствено преди измиване на зъбите, да изплаквате устата си с топла вода и да почиствате езика си със специална за целта шпатула / четка. Редовното почистване на зъбите с конец също е важно за оптималното елиминиране на хранителните остатъци и намаляване на риска от лош дъх и заболявания на устната кухина.

  Съставки: Слънчогледово масло /Helianthus Annuus Seed Oil /, сусамово масло /Sesamum Indicum Seed Oil/, цитрусово масло от кий лайм /Aurantifolia Oil/, масло от дива мащерка /Thymus Serpillium Oil/ , лимонен и цитрал (съставни части от есенциални масла).


  Не съдържа:
  животински продукти и не е тестван върху животни, без парабени, синтетични консерванти, без емулгатори PEG и PPG, без силикони и парникови газове, без синтетични аромати и оцветители, без микропластика или генетична технология!

  Дозировка и приложение

  Приложение: Притежава aнтисептичен, освежаващ ефект. Изключително подходящ при възпаления в устната кухина. Подходящ за ежедневна употреба. Намалява бактериите образуващи кариеси и афти.

  Инструкции за употреба: Веднъж дневно, за предпочитане сутрин преди измиването на зъбите, направете гаргара с 1 супена лъжица (около 5 минути), изплюйте и изплакнете устната си кухина с вода. След това може да продължите с изминаването на зъбите си.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: маркирани на опаковката.

  Производител: Bäerbel Drexel GmbH, Германия