Навигация
Кошница

Barbel Drexel Супер либидо с трибулус терестрис, мака, кордицепс 240 таблетки

Barbel Drexel Супер либидо с трибулус терестрис, мака, кордицепс 240 таблетки
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
Barbel Drexel Супер либидо с трибулус терестрис, мака, кордицепс 240 таблетки
  79,09 лв.

  Природна подкрепа за активния мъж – за подобряване качеството на сексуалния живот! Стимулира либидото, повишава възбудата и физическата издръжливост, допринася за поддържане на продължителна ерекция.

  Без риск от нежеланите ефекти, които предизвикват повечето конвенционални хапчета за ерекция и секс стимуланти!

  Специалната „рецепта“ за супер либидо на немската компания Bärbel Drexel включва:

  • аминокиселината Л-аргинин и минерала цинк – оказват благоприятно въздействие върху еректилната функция;
  • екстракти от мака, трибулус терестрис (бабини зъби) и гинко билоба – стимулират сексуалното желание;
  • извлек от медицинската гъба кордицепс – адаптоген, който подобрява устойчивостта срещу стрес, намалява умората и възвръща жизнения тонус.

  Свойства на ключовите съставки в Männerkaft

  Л-аргинин

  Тази аминокиселина е особено популярна сред спортистите. Съдейства за изграждането на мускулите, стимулира кръвопотока към сърцето и увеличава физическата сила и издръжливост при интензивни тренировки.

  L-аргинин е и едно от най-ефикасните естествени средства срещу еректилна дисфункция, тъй като стимулира производството на азотен оксид – молекула, спомагаща за разширяване на кръвоносните съдове, така че богатата на кислород кръв да може свободно да циркулира през артериите. Увеличаването притока на кръв към пениса, което постига Л-аргинин, е от съществено значение за поддържане на стабилна и продължителна ерекция.

  Комбинацията от Л-аргинин и патентованата съставка Pycnogenol® (екстракт от приморски бор / Pinus pinaster), също дава много добри резултати в терапията на еректилната дисфункция.

  Азотният оксид представлява безцветен газ, който при нормални условия може да се синтезира от човешкия организъм. Играе важна роля и за сърдечно-съдовата система – чрез механизма на съдоразширяване, азотният оксид контролира кръвното налягане и намалява риска от образуване на съсиреци, предизвикащи инфаркт.

  Трибулус терестрис (Бабини зъби)

  Лечебно растение, добре познато в традиционната китайска медицина и Аюрведа, където се използва за насърчаване на сексуалното желание и подобряване на сексуалното представяне. У нас е известно с наименованието бабини зъби, а екстрактът от него е изключително търсен като естествено и безопасно средство за подобряване на сексуалното здраве.

  Екстрактът от трибулус е особено ефикасен срещу спад в тестостерона, ниско либидо и еректилна дисфункция. Съдържащите се в растението стероидни вещества – фуростанолови стериоиди насърчават здравословния синтез на половия хормон тестостерон. Пониженото производство на тестостерон у мъжете с напредване на възрастта, е една от основните причини за нарушенията в сексуалната функция.

  Освен че подобрява сексуалната активност, тестостеронът е отговорен и за поддържане на енергийните нива и физическата издръжливост. Тъй като приемът на Трибулус ефективно противодейства на тестостероновия спад и упражнява андрогенни ефекти, се използва и от спортистите с цел повишаване на издръжливостта при интензивни тренировки.

  Мака

  Природно хормонобалансиращо средство и сексуален стимулатор. Действа като адаптоген и тоник за нервната система, увеличава нивата на енергия и неутрализира вредното въздействие на стреса върху психиката. Стимулира умствената функция и може да подобри способността за фокус и запаметяване на информация.

  Коренът на мака съдържа аминокиселини, минерали, витамини и хормоноподобни вещества (стероиди) във високи концентрации. Екстрактът, получен от него е изключително ефикасен афродизиак, който увеличава сексуалното желание у двата пола.

  Кордицепс

  Традиционна лечебна гъба в китайската медицина, известна от повече от хиляда години като имуностимулиращо и повишаващо жизнените сили средство. Защитена е като национално богатство на Китай. При продължителен прием подобрява сексуалното влечение и представяне у двата пола.


  Какви други ефекти упражнява кордицепс:

  • повишава концентрацията на АТФ (аденозин трифосфат) в митохондриите и засилва енергийната продукция на клетките.
  • има антиатеросклеротични свойства – понижава LDL-холестерола и намалява гъстотата на кръвта чрез потискане закрепването на тромбоцитите за артериалните стени;
  • засилва регенерацията на хепатоцитите при чернодробни заболявания като цироза и хепатит В;
  • подобрява инсулиновата чувствителност и глюкозния толеранс при диабет;
  • увеличава дихателния капацитет при хроничен бронхит, астма, емфизем, физическо натоварване или пребиваване на голяма надморска височина;
  • намалява нефротоксичността на цитостатиците и имуносупресорите при онкоболните.

  Съставки:

  В 2 табл.:

  Дн. доза / 4 табл.:

  Л-аргинин

  240 mg

  480 mg

  Мака (екстракт 10:1)

  176 mg

  352 mg

  Мака на прах

  80 mg 

  160 mg 

  Трибулус терестрис (екстракт 20:1)

  48 mg

  96 mg

  Кордицепс (на прах)

  48 mg

  96 mg

  Гинко билоба екстракт

  20 mg

  40 mg

  Цинк

  1.1 mg 

  2.2 mg

  Л-Аргинин, екстракт от мака на прах, фибри от акация, мака на прах, екстракт от трибулус терестрис, кордицепс на прах, екстракт от листа на гинко билоба, цинков глюконат, магнезиеви соли на мастни киселини, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

  Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящ за вегани/вегетарианци.

  Хранителна добавка, 240 таблетки. 

  Приложение: Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция при мъжете, както и за нормални нива на тестостерон.

  Забележка: Информация за диабетици 1 таблетка=0.01 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 2 пъти дневно, с достатъчно количество вода.

  Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия

  "