Навигация
Кошница

Barbel Drexel Гореща лимонова напитка с витамин C, калций и магнезий, пудра 180 гр.

Barbel Drexel Гореща лимонова напитка с витамин C, калций и магнезий, пудра 180 гр.
Очаква доставка
Barbel Drexel Гореща лимонова напитка с витамин C, калций и магнезий, пудра 180 гр.
  26,50 лв.

  Стопли се в студените зимни дни с Heiße Zitrone - вкусна разтворима напитка, източник на натурален витамин С от ацерола, лимон на прах, калций и магнезий!

  Енергизиращ тоник за тялото и ума!

  Благодарение на своето ревитализиращо действие, Heiße Zitrone ще внесе повече свежест в ежедневието и ще ви помогне да се чувствате по-активни и заредени с енергията, която ви е нужна, за справяне с предизвикателствата на напрегнатия делник.

  Естествено затоплящо средство!

  Приятното затоплящо действие на Heiße Zitrone го превръща в отлично решение за поддържане на комфорта през най-студените месеци от годината.

  Напитката би била от особена полза при повишена чувствителност към ниските температури, както и в случаите на нарушено кръвоснабдяване на крайниците и постоянно студени ръце и крака.

  Ефективен имуностимулант!

  Heiße Zitrone притежава мощни общоукрепващи свойства и съдейства за защитата срещу простуда и грип.

  Естественият витамин С от ацерола, съдържащ се в продукта подпомага профилактиката и терапията на вирусни и бактериални инфекции и при редовен прием оказва трайно благоприятно въздействие върху имунния отговор.

  Heiße Zitrone подпомага нормалното състояние на гърлото и фаринкса и може да облекчи дискомфорта при кашлица от различен произход.

  Може да замести едно от кафетата през деня!

  Можете да заместите едно от кафетата си през деня с Heiße Zitrone, за да бъдете в необходимата кондиция без риска от нежеланите ефекти на кофеина, който в големи количества предизвиква прекомерна стимулация на нервната система, повишаване на кръвното налягане, дехидратация, храносмилателни проблеми.

  Добавените в Heiße Zitrone минерали калций и магнезий поддържат костите, зъбите и мускулната, сърдечно-съдовата и нервната система.

  • Калций

  Около 99% от този минерал се намират в костите и зъбите. Той играе жизненоважна роля за развитието, растежа и поддържането на костите, подпомага мускулните контракции и регулира процесите на кръвосъсирване.

  • Магнезий

  Четвъртият най-разпространен минерал в човешкото тяло, участващ в стотици биохимични реакции – подпомага превръщането на храната в енергия, създаването и възстановяването на РНК и ДНК, свиването и отпускането на мускулите, правилната функция на невротрансмитерите и др.

  Магнезият играе критично важна роля за функционирането на мозъка и нервната система, а дефицитът му значително увеличава риска от депресия и тревожни разстройства.

  Ползите му засягат и сърдечно-съдовото здраве – при редовен прием може да понижи систоличното и диастоличното кръвно налягане и да регулира сърдечния ритъм.

  Heiße Zitrone е с разкошен вкус на лимон и портокал. За да приготвите напитката, разтворете 1 мерителна лъжичка (15 g) от прахообразната смес в 150 ml топла вода.

  Забележка: за да се запази ефективното действие на витамин С от ацерола, температурата на водата не бива да надвишава 60° - 70° C.

  Съставки:

  В 1 м.л./15 g

  В дн. доза 15 g
  Витамин С

  180 mg

  180 mg

  Калций

  122 mg

  122 mg

  Магнезий

  74 mg

  74 mg


  Не съдържа: Глутен, лактоза. Подходящо за вегани.

  Хранителна добавка, 180 g пудра.

  Дозировка и приложение

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на имунната система.

  Забележка: Информация за диабетици = 1 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 мерителна лъжичка /15 g веднъж дневно, разтворена в 150 ml гореща вода.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.