Навигация
Кошница

Barbel Drexel Либидо формула за жени с мака и дамиана, 60 таблетки

Barbel Drexel Либидо формула за жени с мака и дамиана, 60 таблетки
Безплатна
Доставка

Frauen Libido mit Maca und Damiana е натурална формула с билки и цинк за стимулиране на женското либидо. Подходяща е за жени от всички възрасти, включително за дами в менопауза, при които проблемите в сексуалния живот са често срещани. Проявява естествено афродизиачно действие. Приемът й не предполага риск от странични ефекти.


Двете най-важни съставки във Frauen Libido са екстрактите от мака и дамиана – лечебни растения с дълга история на употреба в природната медицина. Техните ценни свойства са разнообразни, но основните им ползи засягат ендокринната система и хормоналния баланс, нервната система, сексуалното здраве.

Дамиана (Turnera diffusa)

Северноамериканско и мексиканско растение, понякога сравнявано с европейската валериана заради анксиолитичните си, укрепващи нервната система свойства. Съдържа флавоноиди, цианогенни гликозиди, моно-, сескви- и тритерпени, мастни киселини, етерично масло и минимални количества кофеин.

  • Тонизира половата система.
  • Стимулира сетивните неврони и действа възбуждащо.
  • Усилва кръвоснабдяването в областта на таза.
  • Изостря сетивността на рецепторите в гениталната област и увеличава насладата от половия акт.

Maка (Lepidium meyenii)

Високопланинско южноамериканско растение, което обитава високите плата на Перу на надморска височина от около 4000 м.

Грудките на мака съдържат редица биоактивни вещества - протеини, диетични фибри, глюкозинолати, фенолни съединения, алкамиди и други компоненти с естествено антиоксидантно, адаптогенно и афродизиачно действие.

  • Стимулира митохондриалната дейност и подобрява производството на клетъчна енергия в женските репродуктивни органи.
  • Повишава физическата и умствената издръжливост.
  • Засилва сексуалното влечение.

Почти всяка жена изпитва занижено сексуално желание в някакъв етап от живота си. Този проблем е особено застъпен през периода на менопаузата, когато промените в производството на половите хормони естроген, прогестерон и тестостерон значително повлияват либидото.

Хормоналният дисбаланс, съпътстващ Синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ), наднорменото тегло, терапията с противозачатъчни таблетки, както и стреса също имат негативно въздействие върху желанието за интимност.

Счита се, че комбинацията от мака и дамиана е една от най-ефективните в природната медицина за стимулиране на сексуалното желание и възбудата при жените.

Освен че подпомагат качеството на сексуалния живот, мака и дамиана са мощни адаптогени, които увеличават устойчивостта на организма срещу стрес, повишават енергийните нива и въздействат силно тонизиращо на тялото и ума.

Съставки:В 2 табл.:Дн. доза / 2 табл.:
Мака

(мака на прах и екстракт от корен)

250 mg

500 mg

Дамяна

(екстракт от лист)

75 mg

150 mg

Сминдух

(екстракт от семена)

75 mg

150 mg

Гинко

(екстракт от лист)

20 mg

40 mg

Цинк

1.25 mg

2.5 mg


Екстракт от корен на мака, прах от корен от мака, екстракт от семена на сминдух, екстракт от листа от дамяна, фибри от акация, екстракт от листа на гинко, цинков глюконат, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

Хранителна добавка, 60 таблетки.


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на женския организъм и нормална сексуална функция.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 таблетка 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия