Навигация
Кошница

Barbel Drexel за здрави черва 180 таблетки

Barbel Drexel за здрави черва 180 таблетки
Barbel Drexel за здрави черва 180 таблетки
  23,50 лв.
  Купи

  Darm Intakt е натурална формула в подкрепа на стомашно-чревния тракт. Особено подходяща е при синдром на раздразненото черво (Irritable Bowel Syndrome) и синдром на пропускливите черва / чревна пропускливост.


  Darm Intakt
  съдържа фибри от акация, Л-глутамин, смес от билкови екстракти, прополис и витамин В2 - тази специално подбрана комбинация от естествени съставки стимулира възстановяването на чревната бариера и поддържането на основните й функции.

  Ползи от Darm Intakt

  • Подпомага функциите на стомашно-чревния тракт и баланса на чревния микробиом при високи нива на стрес, неправилно хранене, прием на медикаменти и други фактори, влошаващи здравето на храносмилателната система.
  • Оказва успокояващ и защитен ефект върху червата.
  • Укрепва чревната лигавица.
  • Подпомага абсорбцията на жизненоважни хранителни вещества в чревния епител.
  • Подпомага имунологичната бариера на червата.
  • Допринася за нормализиране производството на зонулин – протеин, отделян от чревните клетки, чиито високи нива се свързват със значителен риск от повишена чревна пропускливост и развитие на автоимунни болести.
  • Подпомага храносмилането и облекчава състояния като подуване, тежест, прекомерно отделяне на газове.
  • Нормализира изхождането при запек или диария.

  Darm Intakt осигурява балансирана смес от активни съставки, които стимулират възстановителния процес и нормализират функциите на стомашно-чревния тракт при синдром на раздразненото черво и чревна пропускливост.

  Един от най-важните компоненти в Darm Intakt е L-глутамин – аминокиселина с жизненоважна роля за здравето на чревната лигавица.

  L-глутамин служи като храна за клетките на чревния епител и имунните клетки. Ако сте изложени на интензивен, продължителен стрес, независимо дали той е физически или емоционален, нуждата от L-глутамин значително се увеличава. Тази необходимост не може да бъде удовлетворена единствено чрез диетата и най-удачният вариант е да преминете към допълнителен прием на L-глутамин.

  Други фактори, при които необходимостта от допълнителен прием на L-глутамин се увеличава:

  • хронични стомашно-чревни разстройства
  • физически травми, наранявания
  • често повтарящи се инфекции
  • имунни нарушения
  • сърповидно-клетъчна анемия
  • химиотерапия

  Тази аминокиселина играе ключова роля за лигавицата на хранопровода и червата. Тъй като има добра абсорбция и лесно се използва от чревните тъкани, L-глутамин бързо възстановява чревната лигавица до оптимално нормалното й състояние.

  Приемът на L-глутамин е високоефективна естествена терапия за хора със синдром на раздразненото черво, чревна пропускливост, малабсорбция, възпалителни заболявания на червата.

  Съставки:В 3 табл.:В дн. доза / 6 табл.:
  Фибри от акация0.7 mg1.4 g
  Пудра от бяло зеле300 mg600 mg
  Л-глутамин150 mg300 mg
  Маточина15 mg30 mg
  Бутурак (планински очиболец)4.5 mg9 mg
  Витамин В20.45 mg0.9 mg

  Фибри от акация (47%), бяло зеле пудра, л-глутамин (10%), билкова смес от: (невен, копър, женско биле, жълт кантарион, маточина, хуск, живовляк, сангвинария), прополис, слънчогледов лецитин, разделящ агент (магнезиеви соли на мастни киселини), витамин В2.

  Не съдържа: Лактоза, глутен. Подходящо за диабетици.

  Хранителна добавка, 180 таблетки.

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.

  Забележка: Информация за диабетици: 1 таблетка съответства на 0,01 ВЕ. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 3 таблетки 2 пъти дневно преди хранене, с обилно количество вода.

  Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия