Навигация
Кошница

Barbel Drexel D-Vitis 3+ Крем за ставите на ръцете, 50 мл

Barbel Drexel D-Vitis 3+ Крем за ставите на ръцете, 50 мл
Очаква доставка
Barbel Drexel D-Vitis 3+ Крем за ставите на ръцете, 50 мл
  39,47 лв.

  D-Vitis 3+ Weihrauchcreme е крем с растителни масла, подпомагащ профилактиката и терапията при болки в китките и възпалени, болезнени стави на пръстите на ръцете.


  D-Vitis 3+ Weihrauchcreme
  съдържа масла от босвелия (индийски тамян), розмарин, гроздово семе и други растения, чиято комбинация оказва благоприятен ефект при възпаление на ставите на ръцете, причинено от артрит.

  Ключовата съставка в D-Vitis 3+ Weihrauchcreme е маслото от босвелия, което потиска производството на възпалителни съединения като левкотриени, намалява загубата на хрущял и облекчават симптомите на ревматоиден артрит и остеоартрит. Има добре изразени аналгетични свойства.

  Масло от розмарин - традиционно природно средство за намаляване на възпалението и болката в засегнатите стави. То разширява кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и проявява затоплящо действие при студени крайници.

  Екстракт от маслинови листа – олеуропеинът, биологично активното съединение в листата на маслината оказва мощен хондропротективен и антиоксидантен ефект, намалява възпалението и разграждането на ставните хрущяли.

  Пчелен восък - едно от най-полезните за ставите и кожата природни средства, което от години се влага в състава на различни мехлеми. Осигурява противовъзпалителни и антибактериални ефекти, естествен овлажнител, подходящ за хора с чувствителна кожа.

  Употребата на D-Vitis 3+ Weihrauchcreme се препоръчва при следните състояния:

  • болезненост, схващане и мравучкане в китките
  • възпалителни промени в ставите на пръстите на ръцете, придружени с отоци, зачервяване и скованост
  • умора в ръцете
  • намалена способност за свободно движение на ръцете
  • затруднения в изпълнението на ежедневни дейности

  Профилактичното приложение на D-Vitis 3+ Weihrauchcreme може да е особено полезно за хората, които ежедневно ползват мишка и клавиатура, свирят на пиано, поемат тежести или извършват други дейности, амортизиращи ставите на китките и пръстите на ръцете.

  D-Vitis 3+ Weihrauchcreme осигурява и допълнителна полза – подхранва кожата и омекотява сухите, загрубели участъци.

  Съставки: Масло от гроздово семе /Vitis Vinifera/, фъстъчено масло /Arachis Hypogaea/, масло теоброма от какаови семена, цера алба (бял восък), бадемово масло /Prunus Amygdalus Dilcis/, масло от тамян /Boswellia Serrata/, масло от листа на розмарин /Rosmarinus officinalis/, екстракт от маслинови листа /Olea Europaes/, лимонен, цитронелола, линалол, гераниол, еугинол (естествени съставки от есенциални масла).

  Дозировка и приложение

  Предназначение: Подходящ при болки в ставите и умора в ръцете. Съдържа масла, които успокояват сковаността и стимулират кръвообръщението. Подходящ при груби и напукани кожни участъци.

  Инструкции за употреба: Внимателно втрийте в желаната област, на ръцете или ставите.

  Предупреждения: Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите. Не използвайте при бременност.

  Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия