Навигация
Кошница

Barbel Drexel Колаген с хиалуронова киселина и витамин С 180 g прах 30 дози

Barbel Drexel Колаген с хиалуронова киселина и витамин С 180 g прах 30 дози
Безплатна
Доставка
Barbel Drexel Колаген с хиалуронова киселина и витамин С 180 g прах 30 дози
  93,19 лв.
  Купи

  Първокласен немски продукт за изглаждане на кожата и укрепване на косата и ноктите! Съдържа хидролизиран рибен колаген (тип I), патентован като Naticol®, хиалуронова киселина, витамин С и концентрат от боровинков сок – комбинация от съставки, чието благоприятно въздействие се проявява след 2 месеца прием, както твърди производителят Bärbel Drexel!

  ОСНОВНИ ПОЛЗИ ОТ COLLAGEN DRINK

  • Отличен избор при кожна сухота и отпускане в проблемните зони, изтъняване и накъсване на косъма, меки и чупливи нокти.
  • Резултати от проучване, проведени рибните колагенови пептиди Naticol® сочат, че този патентован колаген намалява дълбочината на бръчките с до 16,5%, а ефектът му може да бъде забелязан само след двумесечен прием.
  • Увеличава нивата на влага в кожата само след няколко седмици редовна употреба.
  • Спомага за възстановяване сияйния вид на кожата.

  Уникална комбинация: колаген, хиалуронова киселина, витамин С и концентрат от боровинков сок

  Хиалуроновата киселина предпазва кожата от изсушаване и по този начин противодейства на образуването на бръчки. За да може тя да се разпредели добре, е необходимо тялото да разполага с достатъчни количества колаген – протеинът, осигуряващ стабилност и твърдост на кожата. Витамин С играе жизненоважна роля за образуването на колаген.

  Трите вещества проявяват оптималния си ефект, само когато биват доставяни на организма в балансирано съотношение.

  Патентованият морски колагенов пептид тип 1 е водоразтворим структурен протеин, намаляващ дълбочината на бръчките с до 16,5%, според горепосоченото проучване1. В пептидната си форма, колагенът осигурява важни хранителни вещества, които са включени в структурата на кожата, косата и ноктите.

  Хиалуроновата киселина е важен компонент на съединителната тъкан и се характеризира със способността да свързва голямо количество вода. Благодарение на това хидратацията на кожата се подобрява, дълбочината на бръчките намалява, а появата на нови фини линии и бръчки бива забавена.

  Витамин С е мощен антиоксидант, който стимулира образуването на колаген и предпазва кожните клетки от свободните радикали. Той значително подобрява абсорбцията на рибните колагенови пептиди Naticol® и увеличава ползите им.

  Концентратът на прах, получен от сок от боровинки също е източник на ценни антиоксиданти, осигуряващи защита срещу оксидативния стрес и спомагащи за поддържането на кожата по-гладка и свежа.

  За оптимален ефект, производителят на продукта – Bärbel Drexel, препоръчва продължителността на прием да бъде поне 12 седмици! 

  Съставки:

  В 6 g.:

  В дн. доза:

  NRV%

  Рибешки колагенови пептиди

  (колаген тип 1)

  2500 mg

  2500 mg

  **

  Концентрат на прах От плодов сок на боровинки

  1000 mg

  1000 mg

  **

  Хиалуронова киселина

  120 mg

  120 mg

  **

  Витамин С

  80 mg

  80 mg

  100%  Рибешки колагенови пептиди тип 1, фибри от акация, концентрат на прах от плодов сок от боровинки, натурален аромат на боровинки, натриев хиалуронат, лимонена киселина, L-аскорбинова киселина.

  Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящо за вегани.

  Хранителна добавка на прах, 180 g, 30 дози.

  Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

  Забележка: Да не се използва по време на бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 мерителна лъжичка (6 g) разтворена в 250 ml вода, веднъж дневно. Приемайте след хранене.

  Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия