Навигация
Кошница

Barbel Drexel Bellaform за бърз метаболизъм с уакаме и лют червен пипер 120 таблетки

Stoffwechsel Express mit Wakame und Peperoni е част от серията натурални продукти Bellaform, специално формулирани за контрол на апетита и намаляване на мазнините и теглото. Съдържа водорасли уакаме на прах, ябълков оцет на прах, екстракт от лют червен пипер, осигуряващ капсаицин, ензими, витамин С и други природни съставки, комбинацията от които стимулира изгарянето на излишните мазнини.

Какви ползи осигурява Stoffwechsel Express

  • Допринася за активиране на метаболитните процеси, включително енергийния метаболизъм и съдейства за управлението на теглото в проблемните зони.
  • Насърчава метаболизма на мазнините.
  • Подобрява храносмилането и усвояването на белтъчините.
  • Подпомага дейността на метаболитните ензими в организма.
  • Поддържа нормалния метаболизъм на макронутриенти като въглехидрати, мазнини и протеини.

В много от случаите редукцията на излишните килограми е затруднена поради забавен метаболизъм, причината за който може да се дължи на генетична предразположеност, недостиг на ензими, нарушена ензимна активност.

Ензимите са ключови стимулатори на метаболизма. Без тях, тялото не е в състояние да усвоява и използва приетите с диетата витамини, минерали и други ценни нутриенти. Мултиензимният комплекс в продукта Stoffwechsel Express осигурява важни храносмилателни ензими (амилаза, протеаза, целулаза, липаза и лактаза), които спомагат за разграждане на храната и производството на енергия.

Естественият комплекс от минерали и микроелементи в Stoffwechsel Express предоставя всички необходими компоненти за поддържане на метаболитните ензимни функции в организма. 

Кафявите водорасли уакаме са добър източник на йод – микроелемент с жизненоважна роля за насърчаване на метаболизма чрез благоприятното си въздействие върху щитовидната жлеза. Те съдържат много фибри – полезни влакнини, възпрепятстващи абсорбцията на захар и мазнини в червата, и поддържащи нормалните нива на глюкоза в кръвта. Уакаме осигуряват и фукоксантин – каротеноид, който намалява бялата мастна тъкан, подобрява метаболизма на мазнините, редуцира отлагането на мазнини в проблемните зони и понижава нивата на триглицеридите и холестерола.

Екстрактът от лютив червен пипер в Stoffwechsel Express осигурява капсаицин – органично съединение с уникални фармакологични ползи:

  • подобрява кръвообращението;
  • насърчава производството на енергия и метаболитната активност;
  • ускорява изпразването на стомаха, потиска растежа на патогени в червата и поддържа здравето на чревната лигавица;
  • подобрява храносмилането и абсорбцията на витамини и минерали;
  • оказва антикоагулантен ефект (противодейства на образуването на кръвни съсиреци), понижава сърдечната честота и артериалното налягане.

Таблетките Stoffwechsel Express се приемат с достатъчно количество вода сутрин, преди закуска. По този начин ензимите достигат непокътнати до тънките черва и активират метаболитните процеси. Ползите от Stoffwechsel Express са най-значими, когато приемът на продукта се съчетае със засилена физическа активност.

Съставки:

В 2 табл.:

Дн. доза:

NRV%

Уакаме на прах

120 mg

120 mg

**

Ябълков оцет на прах

120 mg

120 mg

**

Екстракт от лют червен пипер

25 mg

25 mg

**

осигуряващ капсаицин

0.5 mg 

0.5 mg 

**

Мултиензимен комплекс

22 mg

22 mg

**

Витамин С

15 mg

15 mg

18%

Калций

120 mg

120 mg

15%

Цинк

2 mg

2 mg

20%

Селен

10 µg

10 µg

18%

 

Калций карбонат, ябълков оцет на прах, уакаме на прах, фибри от акация, минерален комплекс от водорасли Lithothamnium calcareum, ананас (плод) на прах, папая (плод) на прах, папаин (4.2%), бромелаин (4.2%), eкстракт от лют червен пипер (2.5%), мултиензимен комплекс (2%), ацерола на прах, цинк глюконат, Л-Аскорбинова киселина, осовобождаващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, селен (обогатени дрожди).

Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящо за вегани.

Хранителна добавка, 120 таблетки.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на въглехидрати, протеини и мазнини.

Забележка: Информация за диабетици: 1 табл. = 0.01 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки дневно, за предпочитане сутрин преди закуска, с достатъчно количество вода.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия