Навигация
Кошница

Barbel Drexel Bellaform Фетбърнър за фин силует, 120 таблетки

Bellaform Buntnessel aktiv Fettverbrenner е натурален препарат, стимулиращ изгарянето на излишните мазнини по корема, талията и други проблемни зони.


Bellaform Buntnessel
съдържа екстракти от растения, известни с ползите си при затлъстяване и наднормено тегло (йерба мате, колеус форсколий / индийска коприва, гуарана и др.), грахов протеин за поддържане на мускулната маса, хром за контрол върху апетита и други съставки, чието комбинирано действие подпомага извайването на фигурата.

Приемът на Bellaform Buntnessel допринася за:

  • намаляване на апетита
  • стимулиране на метаболизма
  • регулиране на кръвно-захарните нива
  • редуциране броя на мастните клетки и намаляване количеството мазнини, което те задържат
  • изгарянето на мазнините и използването им за енергия
  • изграждане и поддържане на чистата телесна маса

За най-добри резултати, комбинирайте приема на Bellaform Buntnessel aktiv Fettverbrenner физическа активност - дори умерените спортни занимания могат да увеличат ползите от продукта и да ускорят ефектите му върху тялото.

Здравословната диета е задължителен елемент от цялостната програма за намаляване на мазнините и нормализиране на телесното тегло.

Тъй като Bellaform Buntnessel aktiv Fettverbrenner увеличава енергийните нива и способства за поддържане на оптимална физическа издръжливост, е подходящ избор и за хората, практикуващи активен спорт.

Съставки:В 2 табл.:В дн. доза / 4 табл.:
Мате (прах от лист и пудра)

205 mg

410 mg

Колеус форсколий (екстракт)

125 mg

250 mg

Гуарана (екстракт)

50 mg

100 mg

Цинк

1.125 mg

2.25 mg

Хром

5 µg

10 µgПрах и екстракт от листа на мате (20,5%), грахов протеин, инулин, екстракт от колеус форсколий (12,5%), оризов протеин, екстракт от грейпфрут (7,5%), екстракт от петолистна гиностема / Jiaogulan (5%), екстракт от гуарана (2,5%), екстракт от манго (1%), портокалов екстракт (0,75%), освобождаващ агент магнезиеви соли на мастни киселини, цинков глюконат, хромов (III) хлорид.

Не съдържа:
Глутен, лактоза. Подходящо за вегани.

Хранителна добавка, 120 таблетки.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормални нива на мазнини в организма.

Забележка: Информация за диабетици: 1 табл. = 0.01 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 4 таблетки дневно, за предпочитане по 2 таблетки сутрин и 2 таблетки обед преди хранене.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия