Навигация
Кошница

Barbel Drexel Сироп с мащерка за дихателната система, 200 мл

Barbel Drexel Сироп с мащерка за дихателната система, 200 мл
Безплатна
Доставка
Barbel Drexel Сироп с мащерка за дихателната система, 200 мл
  74,19 лв.
  Купи

  Atemkraft mit Thymian е висококачествен билков сироп в подкрепа на горните и долните дихателни пътища. Основният му компонент е извлекът от мащерка, който е комбиниран с екстракти от черна елша, обикновен габър и шипка.


  Atemkraft mit Thymian
  е ефективно природно средство за поддържане на дихателната система през студените месеци от годината. Може да се приема с цел профилактика при хронични, често обострящи се респираторни проблеми. Превантивното му приложение е подходящо и за пушачи, лица с хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), както и за живеещите в райони с повишена запрашеност на въздуха.

  Сиропът е приложим в терапията на фарингит, ларингит, бронхит и други състояния на дихателната система.

  Комбинацията растителни екстракти в Atemkraft mit Thymian допринася за:

  • намаляване възпалението на лигавиците на трахеята, фаринкса, ларинкса и бронхите;
  • облекчаване на типични симптоми като болка и усещане за драскане в гърлото, дрезгавост и сухота, затруднено преглъщане;
  • отделяне и изхвърляне на бронхиалните секрети;
  • улесняване на дишането;
  • стимулиране на възстановителния процес при възпалени гласни струни.

  Мащерка – основна съставка в Atemkraft mit Thymian

  Мащерката (Thymus vulgaris) е градинска билка, традиционно използвана срещу заболявания на дихателната система. Силното й противовъзпалително действие се дължи до голяма степен на фенолните съединения в състава й - тимол и карвакрол.

  Тимолът потиска активността на ециклооксигеназа-2 (COX-2) – ензим, стимулиращ възпалителните процеси. Карвакролът оказва подобен ефект върху възпалителните цитокини – сигналните молекули, които предизвикват системно възпаление в организма.

  Мащерката поддържа защитната функция на дихателната лигавица и укрепва имунитета й като подпомага образуването на защитен филм, поддържащ необходимата влажност и осигуряващ антимикробни ефекти. Билката оказва антисептично действие и намалява риска от заселване на вируси и бактерии в гърлото.

  Свойства на допълващите съставки в Atemkraft mit Thymian

  • Обикновен габър (екстракт от лист) – поддържа нормалното състояние на лигавиците на горните дихателни пътища и профилактира преминаването на инфекциите към долните отдели на дихателната система.
  • Черна елша (екстракт от пъпки и лист) – поддържа имунната функция, подпомага възстановяването при простуда, оказва температуропонижаващи и противовъзпалителни свойства.
  • Шипка (екстракт от лист и плод) – много добър източник на витамин С, стимулиращ естествените защитни сили на организма. Действа силно тонизиращо и укрепващо през студения сезон.
  Съставки:В 10 ml.:В 20 ml.: В 30 ml. / Дн. доза:

  Мащерка (хидролат)

  2186.66 mg

  4373.33 mg

  6560 mg

  Шипка (екстракт от лист и плод)

  166.66 mg

  333.33 mg

  500 mg

  Черна елша (екстракт от пъпки и лист)

  166.66 mg

  333.33 mg

  500 mg

  Обикновен габър (екстракт от лист)

  166.66 mg

  333.33 mg

  500 mg  Пшеничен сироп, екстракт от листа на шипка, черна елша, габър, хидролат на мащерка, плод на шипка, цветни пъпки от черна елша, цветна пъпка от габър, ароматно масло (от камфорово дърво), концентрат от лимонов сок.

  Не съдържа: лактоза, глутен. Подходящо за вегани.

  Хранителна добавка, 200 ml.

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на дихателната система.

  Забележка: Информация за диабетици: 10 ml = 0.833 BU. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10 ml 1-3 пъти дневно, между храненията.

  Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца, при температура до 25°C. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник , при температура 4-8 ° C. Да се използва до 6 месеца след отваряне.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия