Навигация
Кошница

Barbel Drexel Срещу кариес 126 таблетки за смучене с вкус на мента

Anti Karies Lutschpresslinge е натурален продукт, подпомагащ грижата за зъбите. Предлага се под формата на таблетки, съдържащи ксилитол, еритритол, екстракти от зелен чай и ратания и други естествени съставки, осигуряващи ползи за устната кухина.

Как действа

 • Допринася за поддържане хигиената на зъбите.
 • Намалява образуването на зъбна плака.
 • Спомага за намаляване на риска от кариес и разрушаване на твърдите зъбни тъкани.
 • Подпомага минерализацията на зъбите и поддържането на външната повърхност на зъбния емайл.
 • Поддържа нормалното състояние на венците и съдейства за намаляване на риска от възпаления и кървене.
 • Проявява мощни антибактериални свойства и потиска растежа на патогените в устната кухина.
 • Освежава дъха.

Anti Karies Lutschpresslinge е отлично решение за хора с интензивен график, които често са в движение и нямат възможност да осигурят необходимата хигиена на зъбите си по всяко време от деня. За оптимален ефект, се препоръчва използването на смучещите таблетки Anti Karies Lutschpresslinge след всяко хранене!

Свойства на ключовите съставки в продукта

 • Еритритол и ксилитол

Добре проучени захарни алкохоли, използвани предимно като здравословни заместители на захарта. Съдържат се в много зеленчуци и плодове като карфиол, сливи, ягоди и малини.

Еритритол и ксилитол се влагат в продуктите за поддържане хигиената на устната кухина – установено е, че намаляват риска от кариес и подпомагат здравето на зъбите в дългосрочен план.

Ксилитолът осигурява и други ползи – подпомага реминерализацията на зъбите като стимулира слюноотделянето и образуването на специфични комплекси от протеини, калций и слюнка в устната кухина.

Ксилитолът повишава стойността на pH в устната кухина, посредством което насърчава съхраняването на калций в зъбния емайл.

 • Екстракт от зелен чай

Благодарение на високото съдържание на полифеноли и танини в състава си, проявява противовъзпалителни, антибиотични и затягащи свойства. Научни изследвания показват, че е особено полезен в профилактиката на кариес, гингивит, пародонтит и възпаление на устната лигавица.

 • Екстракт от корен на ратания

Ратания (Krameria triandra) е част от сем. Krameriaceae. Коренът на растението е източник на полезни активни съставки, принадлежащи към групата на танините - катехини и неолигани, които имат затягащи свойства, оказват положителен ефект върху венците и устната лигавица и подпомагат възстановителния процес при различни възпаления.

 • Витамин С

Водоразтворим антиоксидант, осигуряващ защита срещу вредното въздействие на свободните радикали. Освен че стимулира имунната система, витамин С е необходим и за поддържане здравето на съединителна тъкан и венците.

Съставки: Еритритол, ксилитол, калциев карбонат, Зелен чай екстракт от лист /Camellia Sinensis/, витамин С (аскорбинова киселина), магнезиев стеарат, ратания екстракт от корен /Krameria Triandra/, Силициев диоксид, ментол.


Не съдържа:
Глутен, лактоза. Подходящ за вегани/вегетарианци/.

Хранителна добавка, 160 таблетки с ментов вкус.

Дозировка и приложение

Приложение: Подходящ за ежедневна употреба. Притежава антибактериални свойства, Спомага за намаляване на плаката и за поддържане на венците и зъбите в нормално състояние.

Забележка: Информация за диабетици: 1 таблетка = 0.02 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Подходящ за възрастни и деца над 3-годишна възраст. По 2 смучещи таблетки 3 пъти дневно след храненията или между тях. Оставете таблетките в устата до пълното им разтваряне.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия