Навигация
Кошница

BIOVEA Back & Neck Pain Homeopathic Remedy 30 мл

Бързо действащо хомеопатично средство за ишиас, болки в гърба и шията.

     Бързодействащ спрей за перорално приложение
     Висококачествени съставки

Болките в гърба и ишиасът могат значително да прекъснат комфорта в живота ви, но не бива да живеете с болки в гърба, мускулни крампи, скованост и спазми без ефективно лечение.
Biovea използва холистични съставки, за да осигури за Вас бързодействащ хомеопатичен спрей за временно облекчаване на симптомите, свързани с болки в гърба и ишиаса.

Активни съставки:
Aconitum nap 200C, Arnica 200C, Belladonna 6X, Cimicifuga 6X, Euphorbium 6X, Gelsemium 6X, Gnaphalium poly 30X, Hypericum 200C, Mag phos 10X, Phytolacca 3X, Ranunc bulb 30C, Rhus tox 200C.
Неактивни съставки:
Organic alcohol 20% v/v, purified water.

Специално избрани съставки се комбинират, за да осигурят хомеопатично средство за елиминиране на възпалението на седалищния нерв и болката в областа на гръбначния стълб и седалището.

Начин на прием:

     Възрастни и деца над 12 години: Напръсквайте два пъти под езика 3 пъти дневно. При тежки симптоми дозата може да се приема до шест пъти през първия ден.

     Деца под 12: Консултирайте се с лекар преди употреба.

Предупреждения: Ако симптомите продължат, консултирайте се с лекар. Ако сте бременна или кърмите, попитайте лекар преди употреба. Дръжте далеч от деца. В случай на случайно предозиране, потърсете медицинска помощ . Да не се използва, ако уплътнението е повредено или липсва.