Навигация
Кошница

Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12 90 Таблетки 90 Дози

Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12 90 Таблетки 90 Дози
Очаква доставка
Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12 90 Таблетки 90 Дози
  13,45 лв.
  Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12 е комплексна хранителна добавка, съдържаща широк спектър на витамини от Б – групата.

  Някои от съставките в продукта биват:

  Тиамин (витамин В1) подпомага поддържането на правилния енергиен метаболизъм и за здравословното функциониране на нервната система. Той се грижи за правилните психологически функции, както и благоприятства сърдечните функции.

  Рибофлавин (витамин В2) помага за поддържането на здравата кожа и намалява чувството на умора и изтощение. Освен това този витамин има положително въздействие върху правилното състояние на лигавицата и червените кръвни клетки. Допринася за поддържането на здрав енергиен метаболизъм и за функционирането на нервната система.

  Ниацин (витамин B3) подобрява цялостния енергиен метаболизъм и се грижи за функционирането на сърдечно-съдовата система. В допълнение насърчава здравословния баланс на липидите.

  Витамин В12 спомага за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.

  Освен това в състава има и добавена бирена мая, която помага на кожата, като подобрява здравето и, а ноктите и косата стават по-силни и по-лъскави, и не се чупят толкова често.


  Ползите от Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12 биват:

  • Подобрява регенерацията на клетките;
  • Укрепва имунитета;
  • Поддържа Функциите на черния дроб;
  • Оказва положително въздействие върху кожата;
  • Помага за усвояването на веществата;
  • Поддържа защитните функции на организма;
  • Балансира кръвообръщението;
  • Подобрява тонуса;


  Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 1 таблетка дневно, за предпочитане с храна от Holland And Barrett Vitamin B-Complex and B12.