Навигация
Кошница

Ecological Formulas Аутиа Крем за тяло с витамин В1 и В12 99 g

Ecological Formulas Аутиа Крем за тяло с витамин В1 и В12 99 g
Безплатна
Доставка
Ecological Formulas Аутиа Крем за тяло с витамин В1 и В12 99 g
  128,87 лв.
  Купи

  Ecological Formulas® Authia Cream®

  Ecological Formulas® Аутиа  (Крем за тяло, с витамин В1 и В12) 99 g

   

  Ecological Formulas® Authia Cream® / Ecological Formulas® Аутиа е крем за тяло с витамин В1 и В12. Продуктът съдържа също липозоми. Той осигурява силно абсорбируеми форми на витамин B1 (TTFD) и витамин B12 (метилкобаламин) в трансдермален носител. Прониквайки лесно през най-дълбоките слоеве на кожата, тези хранителни вещества се доставят директно в кръвния поток. Формулата също така съдържа масло от семена на шафран и масло от лимонова кора, които осигуряват хидратиращи и подхранващи ползи за кожата.

   

  Витамин B1 овлажнява сухата или застаряваща кожа, докато витамин B12 играе критична роля в поддържането на здравето на кожата.

  Authia Cream от Ecological Formulas:

  • Поддържа цялостното здраве на кожата - най-големият орган в човешкото тяло;
  • Помага за поддържането на епителните клетки в добре овлажнено състояние и предотвратява сухотата и преждевременното стареене;
  • Снабдява организма със силно усвоими форми на витамини B1 и B12.

   

  Продуктът е предназначен специално за тези, които не могат да приемат добавки в перорална форма. Тази ефективна и удобна система за доставяне на хранителни вещества през кожата помага да се осигури комфорт на пациента, като му осигурява бързи и оптимални резултати.

  Комбинацията от витамини B1 и B12 води до облекчаване на нервната болка при хора със захарен диабет и може да намали нуждата от прием на болкоуспокояващи средства. Може да помогне за подобряване на концентрацията и паметта.

  Клиничните изследвания показват, че оптималната комбинация от витамин B1 и B12 е по-ефективна за облекчаване на симптомите на увреждане на нервите и възстановяване на нервната функция, отколкото приемането им в самостоятелна форма.

  Действие на основните съставки:

  • Витамин В1

  Authia Cream от Ecological Formulas съдържа високо бионалично съдържание на тиамин (витамин В1), наречено TTFD - тиамин тетрахидрофурфурил дисулфид. Тази форма е широко изследвана в Япония по отношение на нейния терапевтичен потенциал при справяне с тиаминовата недостатъчност.

  За разлика от други форми на добавки с тиамин, молекулярната структура на TTFD му позволява да преминава през клетъчни мембрани. Веднъж попаднал в клетката, той може да се активира и използва като кофактор във важни биохимични процеси.

  TTFD също има способността да прониква през кръвно-мозъчната бариера и да повишава нивата на тиамин в мозъка и централната нервна система, където може да се използва за подпомагане на функцията на автономната нервна система.

  • Витамин B12

  Метилкобаламин се използва за лечение на дефицит на витамин B12. Този важен витамин играе съществена роля в образуването на червени кръвни клетки, клетъчния метаболизъм, нервната функция и производството на ДНК - молекулите в клетките, които са носители на генетичната информация. Метилкобаламин понякога се използва при хора, които страдат от анемия, захарен диабет и други състояния, които предполагат дефицит на витамин В12.

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.


  Състав: Вода, тиамин тетрахидрофурфурил дисулфид (Витамин B1), цетеарилов алкохол, пропилен гликол, глицерин, PEG-100 стеарат, глицерил стеарат, масло от семена на шафран, диметикон, диметил сулфон, цетеарет-20, арахидилов алкохол, бехенилов алкохол, арахидилов гликозид, каприлил гликол, феноксиетанол, етилхексилглицерин, масло от кора на лимон, лимонена киселина, карбомер, триетаноламин, ксантанова гума, лецитин, калиев сорбат, метилкобаламин (Витамин B12), динатриева EDTA, азелаинова киселина, тиоктова киселина, карнозин.

  Не съдържа: Парабени.

  Начин на приложение: Нанесе по 0.5ml 1-2 пъти дневно, върху чиста и суха кожа. Всеки ml. се равняван на около 1/5 ч.л.

  Забележка: Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

  Съхранение: На хладно място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина, при температура до 22° C.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA