Навигация
Кошница

OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози
Очаква доставка
OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози
  27,95 лв.
  Известният от хилядолетия "Индийски женшен" благоприятно повлиява дейността на дихателните пътища, кръвоносните съдове и матката. Подкрепя имунната система и спомага за забавяне процесите на стареене. Подпомага организма за преодоляване на стреса и намалява риска от развитие на стрес-провокирани атеросклероза, язва на стомаха, артрит, диабет, високо кръвно налягане, преждевременно състаряване.

  Лечебните свойства на сънливостта се дължат на съединенията в него - witanides. В нашия продукт OstroVit Ashwagandha PRO15 съдържа до 15 мг витанолиди! Това са вещества, които имат антимикробни свойства и помагат за понижаване на кръвното налягане.

  В допълнение, OstroVit Ashwagandha PRO15 съдържа редица ценни терапевтични съединения, включително нестероидни лактони, алкалоиди, кумарини, холин и мастни киселини.

  OstroVit Ashwagandha PRO15 се използва като успокоително средство, осигуряващо здравословен, спокоен сън и спокойствие. Благодарение на адаптогенните свойства тя позволява на тялото да се адаптира към стресови фактори. В допълнение, тя допринася за укрепване на имунната система.

  OstroVit Ashwagandha PRO15 е особено препоръчително за спортисти и хора с повишена физическа активност, тъй като те поддържат издръжливост, жизненост и енергия. Поради високото си съдържание на желязо, той има положителен ефект върху растежа на хемоглобина, белите кръвни клетки, както и еритроцитите

  Начин на приемане:
  С приемането на Ashwagandha PRO15 се препоръчва да ограничите приема на кафе или зелен чай до 2 чаши на ден. Също така, не консумирайте алкохол или други лекарства по време на приемането.

  Ashwagandha PRO15 може да се приема дълго време (до 6 месеца, в края на този период се препоръчва 1 месец почивка).