Навигация
Кошница

OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози
-20 % Очаква доставка
OstroVit Ashwagandha Pro 15 90 Таблетки 90 Дози
  22,36 лв.
  27,95 лв.
  Известният от хилядолетия "Индийски женшен" благоприятно повлиява дейността на дихателните пътища, кръвоносните съдове и матката. Подкрепя имунната система и спомага за забавяне процесите на стареене. Подпомага организма за преодоляване на стреса и намалява риска от развитие на стрес-провокирани атеросклероза, язва на стомаха, артрит, диабет, високо кръвно налягане, преждевременно състаряване.

  Лечебните свойства на сънливостта се дължат на съединенията в него - witanides. В нашия продукт OstroVit Ashwagandha PRO15 съдържа до 15 мг витанолиди! Това са вещества, които имат антимикробни свойства и помагат за понижаване на кръвното налягане.

  В допълнение, OstroVit Ashwagandha PRO15 съдържа редица ценни терапевтични съединения, включително нестероидни лактони, алкалоиди, кумарини, холин и мастни киселини.

  OstroVit Ashwagandha PRO15 се използва като успокоително средство, осигуряващо здравословен, спокоен сън и спокойствие. Благодарение на адаптогенните свойства тя позволява на тялото да се адаптира към стресови фактори. В допълнение, тя допринася за укрепване на имунната система.

  OstroVit Ashwagandha PRO15 е особено препоръчително за спортисти и хора с повишена физическа активност, тъй като те поддържат издръжливост, жизненост и енергия. Поради високото си съдържание на желязо, той има положителен ефект върху растежа на хемоглобина, белите кръвни клетки, както и еритроцитите

  Начин на приемане:
  С приемането на Ashwagandha PRO15 се препоръчва да ограничите приема на кафе или зелен чай до 2 чаши на ден. Също така, не консумирайте алкохол или други лекарства по време на приемането.

  Ashwagandha PRO15 може да се приема дълго време (до 6 месеца, в края на този период се препоръчва 1 месец почивка).

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата