Навигация
Кошница

АРТРЕСАН МАКС за здрави стави 30 сашета

Артресан МАКС е хранителна добавка с подсладител стевиол, с богат състав, който комбинира традиционно използваните компоненти като глюкозамин, витамини и минерали с метилсулфонилметан (МСМ) . 

Подходящо за диабетици! 

МАКС ГРАДИВНИ КОМПОНЕНТИ ЗА СТАВНИЯ ХРУЩЯЛ В 1 САШЕ ДНЕВНО

Предназначение:

 • Поддържа правилното функциониране на ставния хрущял
 • Подпомага подвижността на ставите
 • Подпомага организма при производството на колаген
 • Осигурява глюкозамин като основен компонент на сухожилията, ставните връзки и хрущялите и МСМ – като източник на лесно усвоима сяра

Artresan MAX се препоръчва особено при: 

 • Лица над 45-годишна възраст и жени в менопауза
 • Спортисти
 • Хора с повишено или наднормено тегло

ОПАКОВКА ДОСТАТЪЧНА ЗА 1 МЕСЕЦ

Максимална дневна доза Глюкозамин сулфат – 1500 mg.

Начин на приложение и дозировка: Приемайте по 1 саше на ден, разтворено в ½ чаша хладка вода в продължение на 12 седмици.


Съставки
Количество/ПДД*
Глюкозамин сулфат
1500 мг
(изчислен като свободен глюкозамин)
(1177 мг)
Метилсулфонилметан (MCM)
600 мг
Корен от джинджифил
50 мг
Витамин С
32 мг (40%*)
Меден сулфат
0,15 мг (15%*)

* % от Препоръчителната дневна доза (ПДД)

Действие и функция на съставките:

 • Глюкозамин сулфат – произвежда се естествено в човешкия организъм и има важно значение за изграждането на хрущялите в човешкото тяло; участва и в синтеза на мукополизахаридите, които се съдържат в сухожилията, ставните връзки, хрущялите.
 • Метилсулфонилметанът (МСМ) e opгaничнo cяpнo cъeдинeниe, ĸoeтo ce cpeщa пpи вcичĸи гpъбнaчни живoтни. Изпoлзвa ce oт нaшeтo тялo зa пpoизвoдcтвoтo нa eнзими и aнтитeлa, участва и в cтpyĸтypaтa нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн. Един от основните градивни блокове на колагена. Πpeдcтaвлявa xpaнитeлeн изтoчниĸ нa cяpa, ĸoятo oт cвoя cтpaнa e вaжeн eлeмeнт, yчacтващ в пpoцeca нa фopмиpaнeтo нa cъeдинитeлни тъĸaни – ĸocти, cтaви, cyxoжилия.
 • Джинджифил – подпомага овладяването на възпалителните процеси, спомага за преодоляването на сковаността в ставите и за поддържането на тяхната подвижност.
 • Витамин С – подпомага производството на колаген за осигуряването на нормалното функциониране на ставния хрущял

Състав: глюкозамин сулфат 2KCl (Glucosamine sulphate 2KCl, съдържа ракообразни), метилсулфонилметан МСМ (Methylsulfonylmethane MSM), екстракт от корен джинджифил (Zingiber officinale Roscoe), L-калциев аскорбат (L-calcium ascorbate), меден сулфат (Copper (II) sulphate). Помощни вещества: регулатор на киселинността: лимонена киселина; инулин, овкусители: есенция ябълка, есенция лайм; подсладител: стевиол гликозиди; антислепващ агент: силициев диоксид; оцветител: рибофлавин.

Хранителната добавка Артресан МАКС съдържа подсладител.

Съдържа ракообразни и риби – не се препоръчва за хора с алергия към морски продукти!

Този продукт не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Разнообразната и балансирана диета е важна за водене на здравословен начин на живот.

Начин на съхранение: Съхранявайте в оригиналната опаковка, при температура 0°C - 25°C, на сухо място, недостъпно за малки деца. Да се пази от влага и светлина.

Опаковка: 30 сашета

Нетно количество: 108 гр (30 сашета х 3,6 гр)