Навигация
Кошница

Artesania Agricola Формула за редукция на теглото 60 капсули

Artesania Agricola Формула за редукция на теглото 60 капсули
Artesania Agricola Формула за редукция на теглото 60 капсули
  58,63 лв.
  Купи

  Linda ren diet Termogen на испанската компания Artesania Agricola е мощен термогеник, който обединява различни активни съставки, подпомагащи изгарянето на мазнини.

  Механизмът на действие на термогениката се състои в ускоряване на метаболизма, което директно предполага по-голямо изгаряне на калории през целия ден. Термогенното действие се изразява в трансформиране на телесните мазнини в калории и превръщане на храната в енергия.

  Хранителната добавка съдържа екстракт от корен на колеус форсколий, екстракт от горчив портокал, карнитин, кофеин и капсаицин Capsimax®. Тези растителни екстракти имат доказано термогенно действие - подпомагат изгарянето на калории и редуцират съдържанието на мазнини в тялото.

  Действие на основните съставки

  • Колеус форсколий (Coleus forskohlii)

  Coleus forskohlii е билка, която често среща приложение в индийската аюрведа медицина. Традиционно форсколинът и растението колеус се използват за насърчаване на общото здраве и благополучие на организма. Форсколин се използва и при астма и дихателни нарушения.

  Днес растението се използва като добавка за изгаряне на мазнини. Основната биоактивна съставка в колеус форсколий се нарича форсколин. Това химично съединение повишава тестостерона и предпазва от рак и хронични възпалителни заболявания. Форсколинът повишава клетъчните нива на молекула, наречена цикличен аденозин монофосфат. Именно това съединение се свързва с повишено изгаряне мазнини.

  • Екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium)

  Горчивият портокал е растение, което често се използва в билкови добавки за отслабване. Той подпомага загубата на тегло и поддържа здравето на кожата. Горчивият портокал съдържа няколко мощни растителни съединения, които понякога се извличат от изсушената му кора за приготвяне на хранителни добавки. Растителните съединения в горчив портокал, които се наричат протоалкалоиди и се използват повече от 20 години в добавки за отслабване, спортни постижения, грижа за кожата, контрол на апетита и здраве за мозъка. Протоалкалоидите имат противовъзпалителни и антивирусни свойства.

  • Л-Карнитин

  Л-карнитинът има благоприятен ефект върху загубата на тегло и подобрява мозъчната функция. Също така има благоприятен ефект върху здравето на сърцето и мозъка, намалява мускулната болка и издръжливостта и участва в много други процеси в тялото. Л-карнитинът е химични съединение, който се произвежда в човешкия мозък, черния дроб и бъбреците. Помага на тялото да превърне мазнините в енергия.

  • Кофеин и капсаицин

  Кофеинът и капсаицинът повишават енергийния метаболизъм на организма.

  Най-популярното предимство на капсаицина е потенциалът му да поддържа теглото и редуцира мазнините. Капсаицинът действа чрез увеличаване на консумацията на кислород от органите, тъканите и мускулите и повишаване на телесната температура. Това води до засилване на метаболизма и увеличаване на изгорените калории.

  Съставки:

  В 1 капс.:

  Дн. доза/ 2капс.

  Форсколий (екстракт)
  /Coleus forskohlii/

  100 mg

  200 mg

  Горчив портокал (екстракт)

   /Citrus aurantium/

  100 mg

  200 mg

  Капсикум (екстракт) /Capsicum annuum/

  50 mg

  100 mg

  Л-Карнитин (тартарат)

  150 mg

  300 mg

  Кофеин 

  125 mg

  250 mg

  Л-Карнитин (тартарат), кофеин, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза), оцветители (железни оксиди и хидроксиди), микрокристална целулоза, форсколий (екстракт от корен) 20%, екстракт от плод на горчив портокал (6% синферин), eкстракт от плод на капсикум (2% капсацаин), магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

  Не съдържа: Глутен, лактоза.

  Хранителна добавка, 60 капсули

  Нето тегло: 43.4 g

  Приложение: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсула дневно, сутрин, 30-60 минути преди закуска (или преди първото хранене).

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата