Навигация
Кошница

Artesania Agricola Спрей за уста срещу тютюнопушене 20 мл

Artesania Agricola Спрей за уста срещу тютюнопушене 20 мл
Очаква доставка
Artesania Agricola Спрей за уста срещу тютюнопушене 20 мл
  29,11 лв.

  Ако сте зависими от тютюнопушенето и всячески се опитвате да се откажете от този вреден навик, Remedio Floral Plantis® SIN TABAC е точно за вас! Този висококачествен естествен растителен продукт само с две впръсквания дневно върху езика може да намали никотиновия глад и да помогне за преодоляването на зависимостта към цигарите. Remedio Floral Plantis® SIN TABAC е идеално естествено решение, което може да помогне за намаляване на тревожността, която се генерира през този етап.

  Ако тютюнът се е превърнал в проблем в живота ви, който искате да премахнете завинаги, използвайте този спрей!

  В какви случаи се препоръчва

  Remedio Floral Plantis® SIN TABAC е перфектна комбинация от различни цветни еликсири, произведени от биологичното земеделие. Този продукт е направен с вода San Roch, известна благодарение на лечебните си качества. Състои се от различни цветни есенции на Бах, които обикновено се използват заради тяхното синергично действие.

  • Може да помогне на пушачите, които искат да спрат цигарите
  • Успокоява тревожността, породена от отказването от тютюнопушене
  • Съдейства за увеличаване на психическата сила, необходима, за отказ от цигарите

  За какво помага

  Remedio Floral Plantis® SIN TABAC е надеждно помощно средство при отказ от тютюнопушене и помага в случаите, в които се изпитва никотинов глад. Той е висококачествен естествен продукт на испанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от естествени източници.

  Съдържа блатен тъжник, растителен глицерин, вода San Roch, ябълков оцет, ябълчена киселина, череша, орех , европейска лиственица, ябълки, aгримония, винена киселина, силициев диоксид, полски хвощ, касис.

  Действие на основните съставки

  · Блатен тъжник

  Нови научни данни потвърждават по категоричен начин, че блатният тъжник притежава силно нервно успокоително действие, при това няколко пъти по-силно от валерианата. Растението често влиза в състава на различни хранителни добавки, предназначени за функционални нарушения на централната нервна система, особено стрес, депресия и безсъние. Цветовете на това изящно растение са едни от най-богатите на естествени салицилати.

  · Ябълки

  Ябълките и ябълковия оцет са естествено средство за намаляване на миризмата на цигари, тъй като имат свойството да абсорбират различни аромати.

  · Череша

  Екстрактът от череша често влиза в състава на комбинирани хранителни добавки с антистрес ефект. Намалява напрежението и осигурява спокойствие и релаксация.

  · Орех

  Есенцията от цвят на орех има ключово значение между 38-те цвята на Д-р Бах. Тя се прилага в ситуации, когато трябва да се вземе важно решение и да се направи промяна. Свързва се с намаляване на стреса и изпълване с оптимизъм.

  · Европейска лиственица

  Според Д-р Бах цветният еликсир от лиственица помага на тези, които винаги очакват неуспехи преди да започнат нещо, поради което не полагат достатъчно усилия, за да постигнат това, което искат. Дава увереност и намалява страха от провал. Приемът на цветното средство за защита помага на индивида да бъде уверен в себе си, да намира нови пътища за постигане на успех и да има по-добра самооценка.

  · Агримония

  Агримония е цветето на Бах, което освобождава от вътрешно напрежение, недоволство и други скрити емоции.

  · Полски хвощ

  Полският хвощ има успокояващо и седативно действие. Използва се и заради оздравителния ефект върху белите дробове.

  · Касис

  Касисът се използва в народната медицина като тонизиращо, съдоразширяващо, подобряващо обменните процеси, пречистващо кръвта, хемопоетично, витаминно, противовъзпалително, диуретично и потогонно средство.

  Съставки: Блатен тъжник, растителен глицерин, вода Сент Рох, ябълков оцет, ябълчена киселина, череша, орех , европейска лиственица, ябълки, aгримония, винена киселина, силициев диоксид, полски хвощ, касис.

  Не съдържа: Алкохол.

  Спрей за уста, 20 ml

  Приложение: Допринася за потискане на никотиновия глад.

  Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: По 2 впръсквания дневно, върху езика, след хранене или при нужда.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Нето тегло: 20 ml

  Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания