Навигация
Кошница

Artesania Agricola Антистрес спрей 20 мл

Artesania Agricola Антистрес спрей 20 мл
Artesania Agricola Антистрес спрей 20 мл
  31,26 лв.
  Купи

  Стрес, напрежение, нервна превъзбуда, повишена тревожност, нарушен сън и склонност към депресия – ако проявявате някои от тези симптоми, Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е точно за вас! Само с 2 впръсквания върху езика (при нужда), този спрей има незабавен ефект върху нервната система и осигурява мигновено облекчение и отпускащо действие.

  При какви случаи се препоръчва

  Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е хранителна добавка по метода на Д-р Бах, която съдържа с различни цветни есенции. Продукт от биологично земеделие. Специално подбраните билкови съставки съдействат за намаляване на ежедневния стрес, като въздействат на духа и тялото успокояващо и релаксиращо. Помага за по-добра адаптация в периоди на повишена нервна превъзбуда, увеличена физическа и умствена активност.

  За какво помага

  Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е висококачествен натурален продукт на испанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от естествени източници. Помага за:

  • Намаляване на стреса и нервното напрежение
  • Балансира емоциите
  • Контролира реакциите
  • Има антидепресивно действие
  • Подпомага доброто настроение
  • Тонизира и ободрява
  • Помага при преумора
  • Успокоява и осигурява по-добър сън

  Действие на основните съставки

  · Обикновен жълтак (алпинеумна роза)

  Според метода на Д-р Бах обикновеният жълтак е свързан със смелостта и устойчивостта на изпитания. Използва се при паника, страх, отчаяния, когато нервната система е блокирана. В състояние е да мобилизира всички жизнени сили при бедствия, злополуки и различни заболявания. Повлиява на съня и се бори с кошмарите.

  · Обикновен повет

  Според метода на Д-р Бах обикновения повет е цветето на реалността. Може да помогне при преходни душевни и физически състояния, при които съзнанието е обзето от радостите, тъгата или физическите затруднения на реалността. Повишава настроението и съдейства за подобряване на състоянието при липса на интерес към настоящето, невнимание, разсеяност, живот в света на фантазиите.

  · Жлезиста слабонога

  Спред Д-р Бах жлезистата слабонога е цветето на темпото. То се свързва с душевните качества на търпението, като намалява лесната раздразнимост спрямо околните и свръхреакциите.

  · Синя слива

  Това растение, според Д-р Бах, се свързва с принципа на откритостта и спокойствието. В отрицателно състояние потиска духовния процес на изграждане и се свързва със страх от загуба на ума, емоционални изблици, душевни „къси съединения“. Когато е в блокирано състояние, синята слива води до отчаяние, предчувствие за предстояща нервна криза, натрапчиви идеи, усещане за „буре с барут“. Потенциал в трансформирано състояние: сила, кураж, спонтанност.

  · Чадърест гарвански лук (орнитогалум)

  Според Д-р Бах носи утеха и спокойствие. Помага за постигане на хармония и баланс. Препоръчва се на хора, които имат травма или мъка, които преживяват последиците от силна уплаха, стрес, внезапен и неочакван шок.

  Съставки: Вода, алкохол, обикновен жълтак (алпинеумна роза), обикновен повет, жлезиста слабонога, синя слива, чадърест гарвански лук (орнитогалум).

  Спрей за уста, 20 ml

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната система.

  Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: За възрастни: По 2 впръсквания , върху езика, при нужда.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Нето тегло: 20 ml

  Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания