Навигация
Кошница

Artesania Agricola Lipoplus - отслабване и детоксикация 15 ампули за пиене

Artesania Agricola Lipoplus - отслабване и детоксикация 15 ампули за пиене
Безплатна
Доставка
Очаква доставка

Linda ren diet Lipoplus е високоефективна хранителна добавка, която допринася за поддържането на нормално тегло. Благодарение на уникалния си състав – синергично действие на аминокиселините Л-Метионин и Л-Карнитин плюс холин (витамин В4) и инозитол (витамин В8) тя има силно действие в посока изгаряне на мазнините. В същото време подпомага чернодробната функция, поддържа нормалната концентрация на холестерол и съдейства за изхвърлянето на ненужните субстанции, натрупали се в организма.

Подобрява спортните постижения като увеличава енергията и мускулната издръжливост.

Linda ren diet Lipoplus се препоръчва самостоятелно или в подкрепа на различни диетични режими при отслабване.

Дава отлични резултати при активно спортуващи, като осигурява повече енергия и желание за физическа активност, съдейства за изгарянето на мазнини, подпомага мускулната издръжливост и възстановяването след тренировка.

За какво помага

Linda ren diet Lipoplusе естествен продукт с гарантирано качество отиспанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Той съдържа комплекс от най-ефективните добавки за отслабване - аминокиселините Л-Метионин и Л-Карнитин плюс холин (витамин В4) и инозитол (витамин В8), които имат силен фет бърнър ефект. В същото време са добро профилактично действие при различни заболявания. Увеличават спортните постижения.

Като хранителна добавка Linda ren diet Lipoplus:

 • Помага при наднормено тегло и метаболитен синдром като ускорява изгарянето на мазнините
 • Подобрява спортните резултати
 • Поддържа клетъчната ефективност
 • Намалява чувството за глад
 • Подпомага функциите на черния дроб
 • Подобрява функционирането на жлъчния мехур
 • Добро профилактично средство срещу болести на черния дроб, сърдечно-съдовата система и бъбреците
 • Допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол
 • Има силно антиоксидантно действие върху организма
 • Способства за изхвърлянето на натрупаните токсини в тялото
 • Увеличава енергията и мускулната издръжливост
 • Намалява мастните отлагания в артериите и клетъчните стени на сърдечния мускул
 • Подпомага функциите на мозъка и подобрява паметта и концентрацията
 • Влияе благотворно върху нервната система като има високоефективно действие при психо-емоционални разстройства като тревожност, обсесивно-компулсивно разстройство, пост-травматично стресово разстройство, депресивно разстройство и др.
 • Подпомага производството на серотонин, благодарение на което има осезаемо положителен ефекти и върху настроението
 • Помага при диабет и допринася за облекчаването на симптомите при диабетна невропатия, едно от най-често срещаните усложнения при заболяването

Действие на основните съставки

· Л-Карнитин

Наричат Л-Карнитинът „енергийна пещ за изгаряне на мазнините“ и неслучайно тази натурална аминокиселина е сред най-ефективните и търсени хранителни добавки при отслабване. За пръв път е изолирана от месо през 1905 г. В най-големи количества може да бъде открита в говеждото, агнешкото и някои млечни продукти.

Л-Карнитинът има основна роля в производството на енергия чрез транспортиране на мастни киселини в митохондриите на клетките. Именно там се изгарят мазнините и се превръщат в енергия. Наличието на витамин С е едно от важните условия за производство на достатъчно количество Л-Карнитин в тялото.

Тази важна аминокиселина е сред най-ефикасните при борбата с метаболитния синдром поради добрите резултати, които показва при подобряването на инсулиновата чувствителност. Редица изследвания сочат, че Л-Карнитинът:

 • Намалява симптомите при Алцхаймер
 • Понижава кръвното налягане
 • Действа като вторична превенция при пациенти, прекарали инфаркт
 • Действа при проблеми с щитовидната жлеза
 • Повишава плодовитостта
 • Запълва дефицити от вещества при хемодиализа

Инозитол и Холин

Инозитолът и холинът много често се приемат заедно като допълват действието си.

Холинът контролира образуването на холестерол и съдейства за детоксикацията на организма от лекарства и отрови, а инозитолът понижава нивото на триглицеридите в организма, помага за придвижването на хранителните вещества през клетъчната мембрана и участва в разграждането на мазнините. Приемани в комбинация имат силен положителен ефект върху нервната система.

Холинът (витамин В4) е водноразтворим и участва в редица важни процеси в организма. Главната му функция е да оползотворява мазнините, подкрепяйки контрола върху мастните натрупвания в черния дроб. Той е прекусор на един от важните мозъчни химикали – ацетилхолин, затова и дефицитът му се отразява негативно върху нервната система.

Инозитолът (витамин В8) е гликозен полимер, който помага за правилното функциониране на клетъчните мембрани. Подкрепя метаболизма на мастните киселини. Подобрява чернодробната функция като контролира нивата на холестерол и способства за изхвърлянето на токсините от тялото.

Л-Метионин

Л-Метионинът е една от деветте основни аминокиселини с много важни функции в организма. Има способността да увеличава нивата на глутатионa, като по този начин подпомага черния дроб да неутрализира токсините, поддържайки здравето на клетките със своите антиоксидантни свойства. Като липотропен агент също така насърчава производството на креатин - друга важна аминокиселина, участваща в преобразуването на мазнините в енергия. Така се осигурява повече енергия в мускулите и им се помага да се движат пълноценно и да изпълняват съкращения.

Съставки:

В 1 капс.:

Дн. доза:

Л-Карнитин 

1500 mg

1500 mg

Инозитол

500 mg

500 mg

Холин

500 mg

500 mg

Л-Метионин

500 mg

500 mg

Пречистена вода, Л-карнитин, инозитол, холин, л-метионин, аромат на лимон, лимонена киселина, консервант (калиев сорбат), подсладител (сукралоза).

Съдържа: Подсладители. Източник на фениланин.

Хранителна добавка, 15 ампули за пиене

Приложение: Допринася за поддържане на нормално тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 ампула сутрин или преди физическа тренировка.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Нето тегло: 450 ml

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания