Навигация
Кошница

Artesania Agricola Контрол на апетита спрей за уста 20 мл

Linda ren diet Gulacontrol е хранителна добавка, която помага за контрол на апетита и намалява желанието за храна при диета. В същото време осигурява успокояващ ефект и оказва психологическа подкрепа на волята при пристъпи на глад, особено към сладки продукти. Синергичната формула с растителни екстракти действа бързо и незабавно прониква в лигавицата на устата и така по-бързо се усвоява само с две впръсквания дневно върху езика.

За какво се препоръчва

 
Продуктът се препоръчва като подкрепящо средство по време на спазване на различни ограничителни хранителни режими.

Как действа

Linda ren diet Gulacontrol, спрей за уста, е продукт с гарантирано качество от испанската компания Artesania Agricola - лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Съдържа екстракт от жаблек (Galega officinalis), златен корен (Rhodiola rosea), вода от блатен тъжник, цвят от: калуна (Calluna vulgaris), киселина (дива ябълка) (Manzano Silvestre), вода от хотония (Hottonia palustris), див овес (Bromus ramosus) и допринася за поддържане нормални нива на апетита, като:

  • Регулира директно апетита, особено желанието за сладки храни
  • Подпомага отслабването
  • Влияе на инсулиновите нива и предотвратява скоковете, характерни за честото хранене
  • Подобрява храносмилането
  • Понижава холестерола
  • Ускорява метаболизма
  • Подходяща е за вегани и вегетарианци
  • Действа успокояващо и намалява нервността при гладуване
  • Подкрепя волята за въздържане от прекален прием на храна

Действие на основните съставки

· Жаблек

Жаблекът е растение, което влиза в топ 5 на билките, които убиват апетита. Той е хипогликемично средство - под влияние на алкалоида галегин, съдържащ се в билката, се понижава кръвната захар. Жаблекът е активно средство в добавките за отслабване и неслучайно народната медицина препоръчва: ако умирате от глад, направете си чай от жаблек (диво салкъмче).

· Златен корен

Златен корен или родиола е билка, призната за един от най-силните адаптогени в света. Тя помага на организма да се приспособи към всякакви предизвикателства от страна на околната среда, помага за преодоляване на физическата, психическа и умствена умора. Засилва имунитета и забавя стареенето.

Златният корен е свещена билка за много източни народи, като увеличава биохимичните и функционални резерви на тялото. Действа ободряващо и възстановяващо.

По отношение на отслабването екстрактът от растението се препоръчва за подобряване на метаболизма, резултат от повишената пропускателна способност на клетъчните мембрани.

· Калуна (цвят)

Билката калуна е позната като противовъзпалително, затягащо, потогонно и диуретично средство. Тя подпомага храносмилането, способна е да се справи и с колики, диария, коремна болка, отлагане на сол. Има подкрепяща нервната система функция, като е предназначена за хората, страдащи от постоянна тревожност и притеснения към определени обстоятелства. Системната й употреба възвръща изгубената смелост и увереност, допринасяйки за душевния мир.

· Дива ябълка (киселина)

Дивата ябълка съдържа ябълчна, лимонова, винена, хлорогенова и арабинова киселини, захари, пектини, дъбилни вещества, багрилни вещества, аскорбинова киселина, каротин, витамини, желязо, фосфор, етерично масло в малки количества, други минерални соли. Тя е отлично средство за потискане на апетита. Препоръчва се за нормализиране на стомашно-чревния тракт и повишаване на храносмилателната активност.

· Хотония

Цветът от хотония е естествен хармонизатор, които съдействат за достигане на душевен мир. Има успокояващо действие и затова често се прилага в много хранителни добавки за отслабване, като противовес на напрежението от ограничителните режими.

· Див овес

Дивият овес съдържа алелохимикали, скополетин, фенолни съединения (4-хидроксибензоена киселина, ванилова киселина, сирингова киселина, ванилин, сирингалдехид, ферулинова киселина, п-кумаринова киселина). Често в селското стопанство се третира като плевел, а като лечебно средство растението притежава диуретични, успокояващи и охлаждащи свойства. Използва се при симптомите на тревожни състояния, депресия, както и за коригиране на прекаления апетит.

Съставки: Растителен глицерин, жаблек /Galega officinalis/, златен корен /Rhodiola rosea/, вода от блатен тъжник, цвят от: калуна /Calluna vulgaris/, киселина (дива ябълка) /Manzano Silvestre/, вода от хотония /Hottonia palustris/ , див овес /Bromus ramosus/.

Хранилтена добавка, спрей за уста, 20 ml

Приложение: Допринася за поддържане нормални нива на апетита.

Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: По 2 впръсквания дневно, върху езика.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Нето тегло: 20 ml

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.07.2024 г. или до изчерпване на количествата