Навигация
Кошница

Artesania Agricola Зелено кафе 12 ампули за пиене

Linda ren diet green coffee shot е натурален продукт с ефективно действие при отслабване. Съдейства за изгаряне на мазнините, потиска апетита, прочиства организма и извежда излишните течности, а с тях и натрупаните токсини, действа благоприятно на нервната система като ободрява и стимулира мозъчната дейност, без да предизвиква превъзбуда.

Linda ren diet green coffee shot се препоръчва на хора, които искат да се разделят с излишните килограми. Действа самостоятелно или в подкрепа на диетични режими, като помага за редуциране на теглото и има общ ефект на детокс за цялото тяло.

За какво помага

Linda ren diet green coffee shot, капсули,е естествен продукт с гарантирано качество отиспанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Той съдържа екстракт от зърна зелено кафе Арабика, т.е. неизпечени кафеени зърна, плюс сок от полски хвощ (Euisetemarvense) - цяло растение и екстракт от полски хвощ – стрък.

Има бързо и ефективно действие, като:

 • Съдейства за контрол на теглото
 • Възпрепятства отлагането на мазнини
 • Ускорява метаболизма
 • Като диуретик спомага за контрола на електролитния баланс
 • Има силно антиоксидантно действие
 • Има укрепващо за стомаха действие
 • Понижава „лошия“ холестерол
 • Намалява апетита
 • Регулира работата на черния дроб и панкреаса
 • Понижава кръвната захар, с което още веднъж подпомага отслабването
 • Ободрява и повишава качеството на мозъчната дейност, без да предизвиква превъзбуда
 • Понижава главоболието
 • Намалява целулита
 • Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
 • Може да предотврати възпаления
 • Подобрява тонуса и повишава настроението

Как действа

Linda ren diet green coffee shot съчетава ефективното действие на две активни съставки – екстракт от зърна на зелено кафе и полски хвощ.

Зеленото кафе влиза в състава на различни хранителни добавки и средства за отслабване. Това се дължи на съдържанието на хлорогенова киселина – има изразенаантиоксидантна активност и способност да превръща мазнините в енергия, и кофеин  -подобрява настроението, повишава енергията и придава тонус.

 • Доказано е, че хлорогеновата киселина спомага за поддържането на нормална метаболитна скорост. Тя съдейства за нормалната работа на сърдечно-съдовата система на тялото, като стабилизира кръвната захар и кръвното налягане.
 • Неизпечените зърна кафе могат да помогнат за намаляване усвояването на някои форми на въглехидрати и захари в организма и по-голяма загуба на тегло.
 • Витамин РР, който се съдържа в зърната, понижава „лошия” холестерол, регулира работата на черния дроб и панкреаса.
 • Зърната зелено кафе са добър допълнителен източник на желязо, калций, селен, витамини Е и С, които са сред най-популярните антиоксиданти.
 • Дъбилните вещества, съдържащи се в неизпечените кафени зърна, имат укрепващо за стомаха действие.

Полският хвощ допълва действието на зърната зелено кафе, тъй като билката имапикочогонно средство – тя е добър диуретик и насърчава изхвърлянето на течности от организма. Това се дължи на флавоноидите и сапонините, които съдържа растението.

Действие на основните съставки

· Зелено кафе

Зеленото кафе е всъщност добре познатото ни кафе, само че зърната му са сурови. Установена е, процесът на печене намалява количеството химикал, наречен хлорогенова киселина. Следователно зелените кафени зърна имат по-високо ниво на хлорогенова киселина в сравнение с обикновените, печени кафени зърна. Смята се, че хлорогеновата киселина в зеленото кафе има значителни ползи за здравето.

Зеленото кафе набира популярност като средство за отслабване в САЩ през 2012 г., след е споменато в шоуто на д -р Оз.Той е познат по цялото земно кълбо и милиони хора следват неговите препоръки. Д-р Оз твърди, че „зеленото кафе бързо изгаря мазнините, при това без помощта на упражнения и диети“.

· Полски хвощ

Полският хвощ е многогодишно растение с богат хранителен състав. Източник е на витамин С, каротин, сапонинаеквизотенин, оксалова киселина, силициев диоксид, еквизетова киселина, силициева киселина, аконитова киселина, флавоноиди, дъбилни, горчиви и смолисти вещества, алкалоиди, белтъци, мазнини, смоли и други. Откроява се с богато минерално съдържание, включително селен, калий и манган.

Заради силните си диуретични свойства, растението може да се използва и с цел прочистване и детоксикация.

Съставки:

в 1 ампула / 30 ml

дн.доза / 60 ml

Калий

403.8 mg

807.6 mg

Хром

19.3 µg

38.6 µg

Сок от полски хвощ /Euisetem arvense / (от цяло растение), растителен глицерин, калиев сулфат, екстракт от полски хвощ (стрък), екстракт от зърна зелено кафе /Coffee Arabica/, лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоант, аромат на лимон, калиев ацесулфам, сукралоза, неохеспредитин), хром пиколинат.

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Хранителна добавка, 12 ампули за пиене

Приложение: Допринася за поддържане на нормално тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 ампула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Нето тегло: 360 ml

ПроизводителArtesania Agricola, S.A,Испания

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата