Навигация
Кошница

Artesania Agricola Linda ren 15-дневна програма за отслабване 15 капсули

Linda ren diet Flash Plan 15 dias е високоефективна хранителна добавка за здравословно отслабване. Тя предлага 15-дневна програма с прием на по 1 капсула дневно, като успешно насърчава трайната загуба на тегло чрез синергичното действие на специално подбраните си съставки: екстракт от горчив портокал, гарциния камбоджа, Л-карнитин (L-Carnitine), кофеин, таурин и хром.

Съчетана със здравословно хранене и подходяща физическа активност, Linda ren diet Flash Plan 15 dias оказва силна подкрепа в посока достигане до мечтаната фигура.

Как действа

Linda ren diet Flash Plan 15, капсули, е растителен продукт с гарантирано качество от испанската компания Artesania Agricola - лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Той има следните действия:

 • Намаляване на апетита и пристъпите на глад, особено за сладки храни
 • Помага за повишаване усещането за ситост
 • Стимулира обмяната на веществата
 • Подпомага нормалния метаболизъм на въглехидратите и мазнините
 • Съдейства за ефективно изгаряне на мазнините
 • Подобрява работата на отделителната система
 • Поддържа нивата на кръвната захар в норма
 • Намаляваобразуването и натрупването на нови телесни мазнини и LDL - холестерол.
 • Повишава енергията чрез преобразуване на мазнините

Действие на основните съставки

· Горчив портокал

Екстрактът от плод на горчив портокал е доказано средство за управление на теглото с дълготраен ефект. Той съдържа натуралният алкалоид синефрин, за който проучванията показват, че значително ускорява базовия метаболизъм, който съставя до 70% от дневния ни калориен разход. В същото време синефринът има положително действие за намаляване на апетита, особено към сладки храни, подпомага метаболитните процеси и подобрява работата на отделителната система. Съществуват изследвания, че приемът муподобрява термичния ефект на храната, особено при жените.

Синефринътима доказано действие в борбата с упоритите мазнини. Той може да въздейства на алфа- и бета-рецепторите в мастните клетки и така се подобрява изгарянето на мазнини в проблемните зони.

Екстрактът от горчив портокал често се приема в комбинация с кофеин за по-добри резултати.

· Гарциния камбоджа

Екстрактът от гарциниякамбоджа често е първи избор на диетолозите при пациенти, които не могат да контролират апетита си и често обилно преяждат. Растението има доказани ползи при отслабване, като редица изследвания сочат, че помага за 3 пъти по-бързо намаляване на теглото, в сравнение със стандартните диети. Основната причина за този ефект е, че гарциниякамбоджаинхибира ензима цитратналиаза, който играе важна роля за производството на мазнини. Особено в комбинация с хром пиколинат, приемът на гарциниякамбоджа дава наистина отлични резултати.

 • Ускорява редуцирането на ИТН (индекс на телесната маса)
 • Потиска апетита като повишава нивата на серотонин в мозъка
 • Намалява приема на калории с поне 25 процента
 • Стимулира горенето на излишни мазнини
 • Регулира холестерола и триглицеридите в кръвта
 • Влияе положително на нивата на кръвната захар
 • Противодейства на превръщането на въглехидратите в мазнини
 • Намалява образуването и натрупването на нови телесни мазнини, особено в коремната област
 • Намалява образуването на LDL – холестерол
 • Има цялостно положително действие върху здравето

· Л-карнитин

Л-карнитин (L-Carnitine) е естествена аминокиселина, която се синтезира от бъбреците и черния дроб и има определяща роля при енергийното осигуряване на организма. Тя транспортира мастните киселини с разклонена верига до митохондриите – енергийните центрове на клетъчно ниво. Тук те се изгарят и осигуряват клетъчна енергия, захранваща целия организъм. В същото време Л-карнитин връща обратно отпадните вещества и така осигурява здравето на клетката. По този начин съдейства за изгарянето на мазнините за енергия, включително подкожните,за сметка на протеините.

Л-карнитинът намалява апетита, снижава кръвната захар и повишава инсулиновата чувствителност. Научни изследвания с хора с нормално и наднормено тегло, както и с хора болни от диабет, показват значим ефект върху инсулиновата чувствителност и усвояването на глюкозата от клетките.

Тази аминокиселина е особено ценена от спортисти, тъй като благоприятства изграждането на мускулите и снабдяването им с кислород, като в същото време осигурява силен приток на енергия и повдига жизнения тонус.

· Кофеин

Кофеинът в състава Lindarendiet Flash Plan 15 подпомага действието на екстракта от горчив портокал. Той служи и за стимулиране на нервната система, сигнализираща мастните клетки да разграждат мазнините. Това е възможно, тъй като благодарение на кофеина се увеличават и нивата на хормона епинефрин (адреналин) в кръвта. Кофеинът също така осигурява енергия и тонус – много необходими при нискокалорийна диета и засилена физическа активност.

Има следните основни действия при отслабване:

 • Ускорява мастния метаболизъм и води до повишено изгаряне на мазнини и калории
 • Съдейства за повишаване на диуретиката – изхвърляне на излишните течности
 • Има силно детоксикиращо действие
 • Дава усещане за ситост и намалява нуждата от прием на храна
 • Повишава температурата на тялото и има термогенен ефект
 • Балансира „добрия“ и „лошия“ холестерол
 • Дава енергия, сила и повишава концентрацията

· Хром 

Хромът има ключово значение за поддържането на нормалния метаболизъм на мазнините и въглехидратите. Той упражнява контрол върху нивата на кръвната захар, като по този начин намалява желанието за прием на вредни въглехидратни храни. Освен това редуцира количеството на триглицеридите и „лошия“ холестерол в кръвта и спомага за изграждането на чиста мускулна маса при тренировки.

· Таурин

Тауринът е аминокиселина с жизненоважно значение за организма, която има преки ползи за регулиране на теглото. Те се свързват с подобряване на електролитния баланс и нормалната хидратация на организма. В клетките тауринът спомага за задържането на калия и магнезия, докато съдейства за изхвърлянето на натрия. В тази връзка тауринът се проявява като диуретик. Тауринът също така има способността да преобразува мазнините в енергия, значително да понижава липидните нива в кръвта и да помага на тялото да се справя с прекомерното производство на глюкоза. Снижаването на липидите може да помогне за предпазването от сърдечни-съдови проблеми, като от друга страна толерантността към глюкоза е важна, защото много хора със затлъстяване впоследствие развиват диабет.

Някои изследвания показват, че тауринът, комбиниран с кофеин, има положително влияние над менталните функции.

Съставки:

В 1 капс.:

Дн. доза:

Сух екстракт от горчив портокал

50 mg

50 mg

Сух екстракт от гарциния камбоджа

200 mg

200 mg

Л-Карнитин

200 mg

200 mg

Кофеин

200 mg

200 mg

Таурин

50 mg

50 mg

Хром

100 µg

100 µg

Сух екстракт от плод на гарциния камбоджа /Garcinia cambogia/ , Л-карнитин тартарат, дехидратиран кофеин, капсула (желатин, титаниев диоксид, сух екстракт от плод на горчив портокал /Citrus aurantium L./, Л-таурин, микрокристална целулозна капсула, магнезиеви соли на мастни киселини, антислепващ агент на мастни киселини (силициев диоксид), хром пиколинат.

Хранителна добавка, 15 капсули

Приложение: Допринася за поддържане на нормален метаболизъм.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно с обилно количество вода, за предпочитане преди тренировки или физически упражнения.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Нето тегло: 12.8 g

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата