Навигация
Кошница

Artesania Agricola Колаген хиалуронова киселина и магнезий 180 таблетки

Gelisan Plus от серията Plantis® на испанската компания Artesania Agricola е хранителна добавка, съставена от хидролизиран колаген, магнезий и хиалуронова киселина. Комбинация от съставки осигурява страхотна подкрепа за здравето на ставите и сухожилията, както и кожата, ноктите и косата. Поддържа здравето на съединителната тъкан, хидратира кожата и смазва хрущялите и ставните връзки. Неутрализира болката и сковаността. Подпомага работата на опорно-двигателния апарат. Действа противостареещо върху целия организъм.

Действие на основните съставки

· Колаген

Колагенът е основният протеин в съединителна тъкан на човешкото тяло. Той изгражда тъканите на кожата, ноктите, косата, сухожилията, хрущялите, ставите, органите и костите.

Колагена съставлява 90% от костната маса. Той осигурява лесно интегриране на калций, магнезий, фосфор, силиций, сяра и други микроелементи, които са от решаващо значение за здравето на опорно-двигателната система.

Хидролизираният колаген е форма, характеризираща се с по-проста структура от оригиналния колаген. Това позволява по-лесното му усвояване и гарантира по-голямата ефективност на неговите основни здравословни ползи. Проучванията показват, че хидролизираният колаген може да помогне за укрепване на ставите и да помогне при болка, причинена от заболявания като остеоартрит и остеопороза.

Сред най-забележителните предимства на хидролизирания колаген са:

  • укрепване на хрущялите и сухожилията
  • увеличаване на мускулната маса
  • хидратация и регенерация на кожата / подобряване на нейната еластичност
  • поддържане на здравето на костите
  • важен градивен елемент за зъбите, ноктите и косата

· Магнезий и хиалуронова киселина

  • Магнезият е основен минерал, който е необходим за синтеза на протеини в целия организма. Той поддържа здравето на нервно-мускулната система и опорно-двигателния апарат. Освен това допринася за електролитния баланс и намалява умората. Микроелементът подсилва здравословните ползи на колагена, когато се приемат в комбинация.
  • Хиалуроновата киселина е известна със своите силно овлажняващи свойства, които се отразяват още на ниво тъкан. Има възстановително действие върху влакната на кожната тъкан, синовиалната течност и ставните връзки. Заедно с колагена и магнезия, хиалуроновата киселина има благотворен ефект върху съединителната тъкан на цялото тяло.

Съставки:

В 1 табл..:

 В дн.доза / 9 табл..

Колаген

600 mg

5400 mg

Хиалуронова киселина

5 mg

45 mg

Магнезий

31 mg

279 mg

Хидролизиран колаген, магнезиев хидроксид, микрокристална целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, хиалуронова киселина, силициев диоксид.

Хранителна добавка, 180 таблетки

Нето тегло: 137,2 g

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите и съединителната тъкан.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От 2 до 9 капсули дневно, разпределени между храненията.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания