Навигация
Кошница

Artesania Agricola Спрей за спокоен сън 20 мл

Artesania Agricola Спрей за спокоен сън 20 мл
Artesania Agricola Спрей за спокоен сън 20 мл
  29,21 лв.
  Купи

  Descano Nocturno от серия Plantis е спрей, който неутрализира напрежението, насърчава нощната почивка и помага при безсъние. Успокояващият еликсир ще ви помогне да се справите с емоционалните промени, стреса и забързаното ежедневие. Този уникален спрей е формулиран по метода на Д-р Бах и е предназначен за всеки, чийто ежедневен начин на живот е динамичен, напрегнат и стресиращ. Той е съставен от 8 флорални еликсира, които действат в комбинация при хора които страдат от безсъние през нощта и са нервни през деня. 

  Предимства на продукта

  • Продуктът не съдържа алкохол
  • Употребата му е напълно безопасна и не води към привикване
  • Всички растителни съставки са произведени според методите на биологичното земеделие.
  • Хранителната добавка съдържа вода San Roch, известна с терапевтичните си свойства.

  За какво помага

  • Подпомага по-лесното заспиване
  • Подобрява качеството на съня
  • Стимулира навлизането в по-дълбоката фаза на съня
  • Отпуска нервното напрежение и стреса
  • Води до пълноценна и ефективна почивка през нощта
  • Поддържа по-добрата концентрация през деня
  • Неутрализира напрежението и стреса

  Действие на основните съставки

  · Кестенова пъпка (Aesculus Hippocastanum)

  Според методите на д-р Бах, това е цветето на добрата координация между вътрешната мисловна дейност и физическата ситуация. Умствената гъвкавост и активност се увеличават. Всяко преживяване – отрицателно или положително, се превръща във вътрешна придобивка.

  · Скална роза (Helianthemum Nummularium)

  Това цвете идва на помощ, когато сме изправени пред стресови, страховити ситуации. Тази есенция помага за изграждане на смелост и облекчаване на тревожността и стреса. Възвръща състоянието на спокойствие и разум, докато страхът отшумява.

  Положителната енергия на тази есенция помага на хората да мобилизират огромни сили, които им позволяват да израснат отвъд себе си.

  · Див овес (Бромус Рамозус)

  Това цвете по метода на д-р Бах може да помогне на човек да изясни истинските си цели и да вземе правилно решение. Когато приема тази есенция, човек ще започва да се чувства по-спокоен и по-уверен в собствените си решения. Той ще започне да вижда ясна визия за бъдещето си и отново ще разчита на своя Висш Аз, за да ръководи действията си.

  · Маслина (Olea Europaea)

  Тази есенция е предназначена за хора, които са “на предела на силите си”. Изтощението може да бъде на физическо, емоционално и психологическо ниво. Нуждата от това цвете може да дойде в резултат на дълъг период на голямо напрежение. Когато е в това състояние, човек просто иска да бъде оставен сам. Той често е толкова изтощен, че се разболява физически.

  Маслината носи спокойствие, регенерация и възстановен баланс. Използването на тази цветна есенция на Бах позволява на човек отново да достигне до по-високи енергийни източници.

  · Impatiens (Impatiens Glandulifera)

  Тази цветна есенция е свързана с качества като търпение и нежност. Помага при вътрешното напрежение и общото раздразнение. Това цвете е полезно за връщане на негативната личност обратно в нейното положително състояние.

  · Витлеемска звезда (Ornithogalum Umbellatum)

  Това цвете неутрализира всяка форма на енергийна травма и бързо възстановява способностите на тялото за самолечение. Енергийната травма възниква всеки път, когато преживеем шокиращо събитие, с което нашата енергийна система не е в състояние да се справи. Д-р Бах категоризира тази цветна есенция като „Утешител и успокоител на болки и скърби“. Витлеемската звезда възстановява енергийните връзки, така че остатъците от енергийна травма да могат да се разтворят и да позволят на индивида да си възвърне енергията, жизнеността, умствената яснота и вътрешната сила.

  · Върбинка (Verbena Officinalis)

  Хората, които се нуждаят от тази есенция игнорират предупредителните сигнали на собственото си тяло, изпадайки в изтощение.

  Те никога не си почиват, винаги са напрегнати и сковани, не могат да се отпуснат, дори и да искат. Те се „оправят“ с минимум сън, вярвайки, че тяхната кауза е по-важна от грижата за собственото им тяло. Тази цветна есенция прави личността ангажирана и посветена на задачата си, за да може да използва своята енергия разумно.

  · Полски хвощ

  Полският хвощ в цветните есенции на д-р Бах има успокояващо и седативно действие.

  Съставки: Блатен тъжник* /Spiraea ulmaria/, глицерин растителен, ябълков оцет*, ябълчена киселина, скална роза* /Hellianthenum/, див овес* /Bromus ramosus/, маслина* /Olea europaea/, жлезиста слабонога* /Impatiens glandulifera/, гарвански лук /Ornithogalum unbellatum/, вербена* /Verbena officinalis/ , лимонена киселина, силициев диоксид, полски хвощ* /Equisetum arvense/, касис*.

  *oт контролирано био земеделие.

  Не съдържа: Алкохол.

  Спрей за уста, 20 ml

  Нето тегло: 20 ml

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната система.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 впръсквания върху езика, 1 час преди сън.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания