Навигация
Кошница

Artesania Agricola Активен въглен за плосък корем 60 капсули

Carbon Activo Vientre plano - Активен въглен (за плосък корем) от серията Linda ren diet на испанската компания Artesania Agricola е хранителна добавка, която подкрепя храносмилателната функция и подпомага отслабването. Активираният растителен въглен има способността да абсорбира голямо количество свободни газове и разлагащи се органични вещества. Съдържа 20,5% активен растителен въглен, който се допълва от 11,5% есенция от анасон и 11,5% есенция от мента - количества, които осигуряват ефикасността на препарата.

Активният въглен се получава чрез карбонизиране на тънките клони на топола, бор и евкалипт.Това е естествен продукт със свойството да абсорбира ферментативни продукти, токсични химични вещества и бактериални токсини.

Високата му абсорбционна способност може да бъде полезна в случаи на лошо храносмилане, колики, повишена киселинност и язви. Активният въглен също има способността да абсорбира голямо количество свободни газове и разлагащи се органични вещества.

Здравословни ползи

Активният въглен е черен прах без мирис и вкус. Той се използва от древни времена като помощно средство в лечението на различни заболявания. Активният въглен предлага някои здравословни ползи, сред които: по-малко газове и метеоризъм, по-ниски нива на холестерол и подобрена бъбречна функция. Има приложение в препаратите за избелване на зъбите, използва се за филтриране вода и дори лекува махмурлук.

  • Помага на тялото да елиминира токсините

Когато приемате активен въглен, лекарствата и токсините могат да се свържат с него. Това помага да се освободи тялото от нежелани вещества.

Отрицателно заредената, пореста текстура на активния въглен спомага за улавянето на токсините, като не позволява на тялото ви да ги абсорбира. Токсините могат да преминат от кръвния поток в червата ви чрез процес, известен като дифузия. В червата те се свързват с активния въглен и се отделят с изпражненията.

  • Подпомага бъбречната функция

Активният въглен може да насърчи бъбречната функция чрез намаляване на броя на отпадъчните продукти, които бъбреците трябва да филтрират. Той може да помогне за понижаване на кръвните нива на урея и други отпадъчни продукти, както и да подобри бъбречната функция при хора с хронично бъбречно заболяване.

  • Намалява нивата на холестерола

Активният въглен може да се свърже с холестерола и съдържащите холестерол жлъчни киселини в червата, предотвратявайки тяхното усвояване. Той понижава общия и LDL (лошия) холестерол.

  • Отслабване

Активният въглен премахва натрупаните токсини от тялото и подобрява храносмилателната функция. Продуктите, съдържащи въглен имат впечатляващи ползи за здравето като намаляване на подуването на корема, озаряване на кожата, увеличаване на енергията и прочистване на тялото от токсини. Всички тези здравословни ползи водят до нормализиране на метаболизма и отслабване.

Съставки: Слънчогледово масло, жeлатин, активен въглен (15.4%), анасонова есенция 8.6%, ментова есенция 8.6%, глицерин,соев лецитин (частично хидрогениран), силициев диоксид, пчелен восък, соя (частично хидрогенирана).

Хранителни стойности

в 100 g

Енергийна стойност

468 kCal

Мазнини

40.4 g

от които наситени

0.8 g

Въглехидрати

8.3 g

от които захари

0 g

Протеини

17.8 g

Сол

0 g


Хранителна добавка, 60 капсули

Нето тегло: 48.6 g

Приложение: Допринася за нормалното състояние на имунната и сърдечно-съдовата система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От 2 до 6 капсули дневно, 2 часа преди основното хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата