Навигация
Кошница

Artesania Agricola Бодлив залист тинктура 50 мл

Artesania Agricola Бодлив залист тинктура 50 мл
Artesania Agricola Бодлив залист тинктура 50 мл
  17,08 лв.
  Купи

  Brusco Plantis® е растителна хранителна добавка с основна съставка екстракт от бодлив залист (миши трън, миши чемшир, самодивски чемшир). Благодарение на сапонина рускогенин подпомага съдосвиването, укрепва кръвоносните съдове, намалява капилярната пропускливост, тонизира вените и подобрява кръвообращението. Влияе основно върху две системи в тялото: кръвоносната и съединителната тъкан. Бодлив залист благоприятства правилната циркулация на кръвта от сърцето към крайниците и намалява риска от застояване на кръвта в областта на долните крайници. Има таргетирано действие при слабости във венозната система - разширени вени, хронична венозна недостатъчност, хемороиди, атеросклероза, отоци на глезените и краката.

  Билката бодлив залист е добре позната на човечеството още от древността, а за първи път е описана през 1-ви век от гръцкия лекар Диоскоридес. Използва се при симптоми, свързани с венозна и лимфна недостатъчност, следствие на заболявания, наследствена обремененост, наднормено тегло и застоял начин на живот.

  Основни действия

  • Противовъзпалително
  • Подобряващо кръвообращението
  • Тонизиращо
  • Венотонично
  • Антихемороидално
  • Съдосвиващо
  • Противоязвено

  Защо е важно да се погрижим за кръвообращението

  Правилната циркулация на кръвта е от огромно значение за цялостното здраве на организма. Нейното нарушаване започва с наглед невинни симптоми, които, ако се игнорират, могат да доведат до влошено снабдяванена органите и системите с хранителни вещества, повишен риск от проблеми с храносмилането, често повтарящи се инфекции, хемороиди, умора, слаба концентрация и др. При задълбочаване на симптомите отслабват кръвоносните съдове, в тях се натрупва кръв и се подуват. Вероятността от развитие на подобно състояние се повишава, особено ако прекарваме по-голямата част от деня си на крак или в седнало положение.

  За какво помага

  Brusco Plantis®, тинктура, ароматен концентрат от бодлив залист (Ruscus aculeatus L .), хидроалкохолен екстракт от коренище на бодлив залист (30% съдържание на алкохол), е растителен продукт с гарантирано качество от испанската компания Artesania Agricola - лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Тя помага при:

  • Ясно изразени варици (варикозни, разширени вени)
  • Хемороиди – облекчава сърбежа и паренето
  • За намаляване отоците на глезените и краката
  • За намаляване на болките в тежки, уморени крака
  • Атеросклероза
  • Повърхностни тромбофлебити
  • Като противовъзпалително средство в радиологията
  • При болки и едеми

  Как работи

  Brusco Plantis® с екстракт от Бодлив залист е добър източник на сапонини, особено – на рускогенин, известен със съдосвиващото си, укрепващо еластичността на венозните стени действие. Той има много благоприятно въздействие върху циркулацията на кръвта, има заздравяващ кръвоносните съдове ефект и повишава устойчивостта на капилярите. Благоприятства правилната циркулация на кръвта от сърцето към крайниците и намалява риска от застояване на кръвта в областта на долните крайници. Според много съвременни проучвания екстрактът от корен на бодлив залист намалява втвърдяването и удебеляването на кръвоносните съдове.

  Съставки: Ароматен концентрат от бодлив залист /Ruscus aculeatus L . /, хидроалкохолен екстракт от коренище на бодлив залист /30% съдържание на алкохол/

  Не съдържа: Глутен, лактоза.

  Хранителна добавка 50 ml

  Приложение: Антиоксидант. Допринася за нормалното състояние на кръвоносните съдове, както и за нормално кръвообръщение.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид! Разклатете добре преди употреба.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Нето тегло: 50 ml

  Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания