Навигация
Кошница

BIOVEA Artemisinin 100 mg 90 капсули 45 Дози

BIOVEA Artemisinin 100 mg 90 капсули 45 Дози
Безплатна
Доставка
BIOVEA Artemisinin 100 mg 90 капсули 45 Дози
  59,49 лв.
  Купи
       Ефективно средство подпомагащо лечението на гъбични инфекции, паразитни инвазии, е -коли и други патогенни бактерии.
       Спомага при унищожаването на раковите клетки.

  Състав: Артемизинин (извлечен от растението Artemisia annua) 100mg

  Употреба: Приемайте по 2 капсули веднъж или два пъти дневно на празен стомах.

  При повишена стомашна чуствителност приемайте с малко храна.

  Други съставки: Капсула от хидроксипропил метилцелулоза, оризово брашно, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.
  Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с медицински специалист, преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Да се съхранява на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако безопасното уплътнение на бутилката е счупено. Не приемайте продукта заедно с грейпфрут.

  Какво представлява Артемизина?

  Артемизининът e активната съставка, извличана от растението Сладък пелин (Artemisia annua) .
  Расте в районите от Пакистан до Китай. Най-висока концентрация на активната съставка се съдържа в листата и цветовете на билката.
  Билката е открита от китайски лекари още през IV когато е използвана като антипиретично средство. По-късно започват да го изписват при малария, единственото средство справящо се с болестта. Едва през 70 -те години на миналия век се изолира активната съставка Artemisinin и използването и като мощно средство в борбата с паразити, туморни клетки, патогенни микроорганизми и др.С течение на времето, билките са спечелили репутация със своите удивителни защитни свойства. Днес хората по света използват тази китайска билка, за да поддържат цялостното здраве и жизненост .
  Какво прави ARTEMISININ от BIOVEA по-добър?
  С най-висококачествените съставки, получени от естествения източник, BIOVEA доставя ултра чисти продукти с висока ефективност. Продуктите с марка BIOVEA са проектирани с най-съвременни, чисти съставки, формулирани за максимална абсорбция. Качествените, чисти, мощни съставки максимизират ползите от нашите продукти.
  Защо да използваме Артемизинин?

  Протекция срещу гъбични инфекции: Инфекциите и свръх популацията на гъбички са обичайни състояния на хората от развитите страни. Около 70% от хората страдат от това в даден момент. Това състояние е факт, когато полезните бактерии в червата са увредени и не успяват да се справят с гъбичната популация. При здравите индивиди полезните бактерии изяждат около 1 – 1,5 кг гъбички. При липса на полезни бактерии гъбичките процъфтяват. Те могат да увредят фатално червата (синдром на пропускливото черво) и позволява на гъбичките да преминат в кръвообръщението, колонизирайки се в определени области на организма. Симптомите за гъбично нашествие са подуване на корема, газове, чревни разтройства, възпаления, цистити, язви на устната лигавица и др. Артемизининът е много ефективен в унищожаването на гъбичките, особенно при Candida Albicans. Прилага се успешно и при синдром на раздразненото черво, болест на Крон и тънкочревното бактериално свръх развитие – причина за фибромиалгия.

  Артемизининът убива паразитите:

  Вторите по честота в света след маларията са групата кръвни паразити, наречени Trematodes (чернодробни, панкреатични, белодробни, чревни, очни и други метили).
  Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е подходящо време за антипаразитна профилактика и очистване на организма.

  Артемизининът унищожава Еcoli, други патогенни бактерии и ракови клетки:

  Едно от важните качества на Артемизинина е съдържанието на сесквитерпени, които имат съществени антибактериални и фармакологични свойства . Изследванията показват, че те потискат възпалението и формирането на туморите. Някои от тях действат антимикробно, разрушавайки клетъчната стена на гъбичките и инвазивните бактерии.

  Безопасна употреба на Артемизинин

  В Традиционната китайска медицина, добавките с артемизинин не се използват при функционални нарушения на далака и стомаха, като нарушено храносмилане и др. Не се прилага в случаи след раждане с анемия или диария, поради „изстудяващия” ефект на билката. Не се приема заедно с китайските билки ревен (Da Huang, лат. Radix et Rhizome Rhei), ангелика ( лат.Radix Angelicae Sinensis), и лепкава ремания ( лат. Radix Rehmanniae).
  Ако приемате артемизинин като част от противораковата терапия под наблюдение на лекар, изчакайте най-малко две седмици след приключване на лъчетерапията. Ако сте пушач, спрете пушенето за два-три месеца, в противен случай артемизининът ще увреди и здравите клетки. Избягвайте артемизинин, ако приемате лекарства против диабет, припадъци, антиациди, сукралфат, инхибитори на протонната помпа и хистаминови антагоности. Не се приема и с противовирусни, противобактериални препарати и блокери на калциевите канали.