Навигация
Кошница

AROMA Defence / АРОМА Дифенс клипс за деца против комари

Клипс “Aroma Defence” за деца /с аромат на цитронела и здравец/ – естествен продукт срещу комари и кърлежи

  • Силиконов клипс за деца, напоен с натурално масло от цитронела и здравец!
  • Модерно, екологично, гарантирано ефективно и безопасно решение срещу кърлежи, комари и други насекоми!
  • Водоустойчив! 100% натурален! НЕ съдържа биоциди!
  • Осигурява защита от кърлежи и всички летящи, пълзящи и жилещи насекоми в радиус над 2 метра!
  • Ползвайте на открито – по време на спорт, отдих, пикник, край басейна или на морския бряг, както и в закрити помещения – у дома, в градината, в училище!
  • Просто поставете клипса на дрехата на детето или закачете на дръжката на чантата, на детската количка, над детското креватче, за да бъде то в безопасност!
  • След употреба, можете да приберете клипса отново в херметичната опаковка и да го използвате отново до пълното му изветряване!


Клипсът се предлага в четири модела: маймунка, пиле, прасенце и панда.

С покачването на температурите, използваме всяка възможност да прекарваме повече време на открито и сред природата. За съжаление точно тогава изпълзяват насекомите и кърлежите, които освен досадни, могат да бъдат и потенциални преносители на зарази.

Как да защитим децата от тях? Най-сигурното, ефективно и безопасно за здравето решение, е натуралното масло от цитронела, което все по-често се влага в природните продукти за отблъскване на комари, кърлежи и др.! 

Как действа маслото от цитронела (лимонена трева)?

То съдържа терпеноиди – химични фитосъединения, които притежават способността да блокират невронните пътища на комарите, кърлежите и други насекоми, възпрепятствайки свободното им движение.

Гераниолът е други естествен компонент, който държи настрана пълзящите и летящите натрапници. Гераниолът е монотерпеноид, открит в състава на маслото от цитронела, здравеца и други растения, който осигурява ефективна защита срещу кърлежи и комари.

Маслото от цитронела и гераниолът не са токсични и не предизвикват нежелани реакции, поради което са отлични варианти за децата!

Състав: силикон, напоен с масло от цитронела (лимонена трева) и гераниол.

Водоустойчив. 100% натурален. Без биоциди.

За употреба на открито при спорт, отдих, пикник и в закрити помещени-дома, градината, училището. Поставете клипса на дрехата на детето или закачете на дръжката на чантата, на детската количка, над детското креватче. Клипсът може да се прибере в херметичната опакова и да се използва отново до пълното изветряване.


Съвети за безопасност: Да се пази от неконтролиран достъп на деца. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите или алергична реакция изплакнете обикно с вода и потърсете медицинска консултация