Навигация
Кошница

OstroVit Aqua Kick / Advanced Hydration with Caffeine & Taurine 24 x 10 гр. 24 Дози Круша

OstroVit Aqua Kick / Advanced Hydration with Caffeine & Taurine 24 x 10 гр. 24 Дози Круша
-15 % Очаква доставка
OstroVit Aqua Kick / Advanced Hydration with Caffeine & Taurine 24 x 10 гр. 24 Дози Круша
  19,38 лв.
  22,80 лв.
  OstroVit Aqua Kick Pear Power е модерна хранителна добавка, предназначена да ви осигури повече енергия. Благодарение на комбинацията от две активни съставки - таурин и кофеин - не само получавате по-голяма енергия, но и можете да се възстановите по-бързо. Поради своите регенериращи и поддържащи метаболизма свойства, добавка Pear Power се препоръчва главно на физически активни лица. Искате ли да подобрите резултатите си в спорта или се нуждаете от допълнителна мощ? Опитайте нашата енергизираща сочна хранителна добавка с вкус на круша.

  Защо да използваме OstroVit Aqua Kick Pear Power?
  OstroVit Aqua Kick Pear Power е енергизираща смес от таурин и кофеин, която може да ви помогне да станете по-силни и по-мотивирани, както и да стимулира регенерацията след тренировка. Малко след употреба, добавката ще ви стимулира и желае да действате. Aqua Kick Pear Power ще бъде идеалният заместител на кафето и енергийните напитки.

  Активните вещества, които са включени в добавката, засилват реакциите ви, подобряват рефлекса ви, както и поддържат двигателната координация. Всички тези свойства са изключително важни, ако искате да се представите по-добре в спорта. Тествайте сашетата OstroVit Aqua Kick Pear Power, ако:

  -искатe да иматe повече мотивация и енергия за действие
  -искате да направите по-добра тренировка
  -искате да забравите за умората
  -искате да възстановите по-бързо
  -искате да бъдете в по-добро настроение
  -подобрите функциите на вашия организъм


  Основни характеристики на добавката:

  ОПТИМАЛНО СТИМУЛИРАНЕ - Кофеинът, включен в добавката, ви дава енергия за действие. От своя страна тауринът удължава този ефект и предотвратява обширната възбуда, което често се случва след пиене на кафе.
  ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ - Активните съставки на добавката повишават мотивацията, както и ви позволяват да постигнете по-добри резултати. С Aqua Kick Pear Power можете да биете по-лесно собствените си рекорди!
  ПО-ДОБРО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - Тауринът има силни регенериращи свойства. Той ви предпазва от катаболизъм и снабдява мускулите ви с необходимите хранителни вещества.
  БЪРЗА ПОДГОТОВКА - Благодарение на сашетата Aqua Kick Pear Power можете да приготвите плодовата напитка само за няколко секунди и на практика да станете енергични и мотивирани да действате.

  Начин на прием: Смесете съдържанието на сашето в 200 ml вода. Приемайте по 1 порция дневно. Продуктът е предназначен за възрастни.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата