Навигация
Кошница

OstroVit Apple Fiber / Vege 200 гр. 40 Дози

OstroVit Apple Fiber / Vege е хранителна добавка с отлично качество, която съдържа високо количество ябълкови фибри.

Продуктът има приятен аромат на ябълка, а удобната му прахообразна форма означава, че допълването на диетата с фибри никога не е било толкова лесно.

Търсите ли естествена добавка, която ще ви позволи да се погрижите за по-добра перисталтика на червата и да прочистите тялото си от токсини?

Всичко, което трябва да направите, е да добавите OstroVit Apple Fiber VEGE към любимата си напитка, кисело мляко или каша.

Хранителната добавка се препоръчва особено за хора, които искат да поддържат здравословна диета и страдат от наднормено тегло.

Дългосрочният дефицит на фибри може да допринесе за появата на много опасни заболявания, включително атеросклероза, исхемична болест на сърцето и дори рак.

Ябълковите фибри са неразтворими във вода и бързо набъбват в контакт с течността.
Освен че подобряват ежедневния комфорт на живот, ябълковите фибри играят важна роля в профилактиката при заболявания на храносмилателната система.

При редовна консумация само две малки порции от добавката на ден могат значително да подобрят чревната перисталтика, да улеснят отделянето, да помогнат за понижаване на холестерола и да намалят нивото на токсините в тялото.

Когато се консумират ябълкови фибри те абсорбират вода и се подуват в стомаха. В резултат на това намаляват чувството на глад и редуцира апетита. Това прави по-малкото хранене по-наситено, така че няма да преядете.

Продуктът не съдържа никакви животински съставки.


Ползите от OstroVit Apple Fiber / Vege биват:

• Благоприятства правилната чревна перисталтика;
• Регулира нивата на холестерола;
• Балансира нивата на кръвната захар;
• Намаляване на нивото на токсините в организма;
• Помага в процеси на отслабване;
• Улеснява отделянето;
Понижава апетита;
• Предпазва от различни заболявания;


Начин на употреба: ябълковите фибри на прах могат да се консумират в комбинация с вода, сок или кисело мляко. Можете също да го добавите към плодово смути или каша, за да подобрите хранителните им свойства. Консумирайте два пъти на ден, 30 минути преди хранене.