Навигация
Кошница

APACARE Liquid / АПАКЕЪР антибактериален балсам за устната кухина и зъбите 200 мл

APACARE Liquid / АПАКЕЪР антибактериален балсам за устната кухина и зъбите е медицински продукт с хидроксилапатит (течен зъбен емайл).

За възрастни и деца над 3 години.

Apa Care Liquid е антибактериален балсам за устната кухина и зъбите с медицински хидроксилапатит. По време на изплакването минералите на хидроксилапатита се отлагат по зъбите, в междузъбните пространства, в грапавините и фисурите. Зъбите стават приятно гладки и блестящи. Етеричните масла в Apa Care Liquid атакуват патогенния биофилм и убиват бактериите. Неутрализира киселинността в устната кухина. Благодарение на течната форма достига до труднодостъпни междузъбни пространства. Втвърдява и заздравява зъбния емайл.

  • Apa Care Liquid не съдържа алкохол.
  • Без абразивни частици.
  • За възрастни и деца, особено подходящ при предразположение към кариеси, чувствителни зъби и след употреба на храни с повишено киселинно съдържание.
  • Продуктът се препоръчва за изплакване на устната кухина след употреба на агресивни към зъбния емайл храни – сладкиши, шоколади, цитрусови плодове, които вредят на емайла.

 

Начин на употреба:

Да се използва 2 пъти дневно след хранене; количеството се дозира с мерителната чашка.

Устната кухина се изплаква с продукта в продължение на най-малко 30 секунди. Течността се изплюва, не се поглъща. Не се изплаква с вода след това.

Да не се приемат течности и храна в продължение на 20мин. след употреба.

 

Опаковка: 200 мл