Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Анти-Вирал 50 ml билкова тинктура

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Анти-Вирал 50 ml билкова тинктура
NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Анти-Вирал 50 ml билкова тинктура
  27,96 лв.
  Купи
  Анти-Вирал 50 ml /Билкова тинктура/ – естествен продукт срещу грип и настинка.

  При слаба имунна защита, проблеми с дихателната система и повишена податливост към вирусни, бактериални и микотични инфекции.

  Повече за Анти-Вирал билкова тинктура:

  С настъпването на студените месеци от годината, някои хора започват да боледуват по-често и по-тежко. Главна причина за това е отслабването на имунната система, което обикновено се дължи на лошо хранене, прекомерен стрес и недостатъчно активен начин на живот, безразборен прием на антибиотици и други медикаменти, и др. Хрема, кашлица, зачервено гърло, отпадналост и висока температура – никак не е приятно тези симптоми да те следват почти през цялата зима. За да се предотврати това, е необходимо да се даде мощен тласък на имунната система!

  Анти-Вирал билкова тинктура ефективно подпомага функционирането на имунната система, в резултат от което тя може да се противопостави на различните бактериални и вирусни инфекции.

  Анти-Вирал билкова тинктура оказва силно противовъзпалително и антибактериално действие. Той осигурява мощна защита срещу грипните симптоми, намалява продължителността и тежестта на настинката, и поддържа нормалното състояние на горните дихателни пътища.

  Активните съединения в Анти-Вирал билкова тинктура, стимулират фагоцитозата – процесът, при който белите кръвни клетки унищожават чуждите нашественици, включително бактерии и вируси. Повишава активността на естествените клетки убийци (NK клетки), които реагират бързо при вирусна инфекция и възпрепятства размножаването на вирусите. Подобрява функционирането на много от имунните клетки, като моноцити, макрофаги, дендритни клетки, неутрофили и др.

  Анти-Вирал билкова тинктура е източник на тройно стандартизиран екстракт от ехинацея – Echinamide®, който се отличава с доказан имуностимулиращ ефект и бързо действие! За още по-мощен ефект, във формулата на продукта са включени още няколко имуностимулиращи билки: ломатиум, астрагал, женско биле и рейши.

  Продуктът е разработен по специалната технология EnviroSimplex®, която гарантира високо активната концентрация на съставките и благодарение на която ефикасността на биологично активните вещества е 100% запазена!

  Echinamide® е 100% натурален и произведен от сертифицирани органични продукти!

  Съставки:В 1 ml / 25 капки:Дн. доза:
  Ехинацея 8:1 екстракт /Echinacea purpurea/, (цвят и корен)69 mg414 mg
  Ломатум /Lomatium dissectum/, (корен)117 mg702 mg
  Астрагал /Astragalus membranaceus/, (корен)232 mg1392 mg
  Рейши /Ganoderma lucidum/, (плодно тяло)97 mg582 mg
  Женско биле /Glycyrrhiza glabra/, (корен)40 mg240 mg

  Не съдържа: изкуствени аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

  Хранителна добавка, разтвор 50 ml.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
  Шипка25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 g1 g
  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
  Шипка25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 g1 g
  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

  Забележка: При бременност, кърмене или страдате от автоимунно заболяване се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка и приложение. При нужда: по 1 ml (25 капки) на всеки 2-3 часа, не повече от 6 пъти дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител

  Производител: Natural Factors, Canada

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48