Навигация
Кошница

Анафтин Baby гел за никнещи зъби 12% 10 мл

Anaftin Baby / Анафтин гелче за зъбки е биоадхезивен гел за уста. Гелът бързо образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаление на болката и зачервяването в засегнатите зони. Той намалява дискомфорта, свързан с никненето на зъбките.

Апликаторът има силиконова четка, която нежно масажира венците, като по този начин осигурява облекчение на дискомфорта и симптомите, свързани с никненето на зъбките.

Характеристики:

  • Доказано облекчение на симптомите
  • Без алкохол и без захар
  • Не пари и не щипе при нанасяне
  • С приятен вкус на банан

 

Състав:

Вода, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропиленгликол, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, Aloe barbadensis, ксантанова гума, аромат, калиев сорбат, натриев бензоат, динатриев ЕДТА, натриев хиалуронат, ксилитол, цетилпиридинхлорид, глициретинова киселина, Crocus sativus.

 

Начин на употреба:

Нанесете достатъчно гел Anaftin Baby / Анафтин Бебе (1-2 капки), за да покриете засегнатата зона и нежно масажирайте венците с апликатора. Нанасяйте гела при никнене на зъбки 4-6 пъти дневно.

За постигане на продължително облекчение на болката за предпочитане нанасяйте гела след хранене и преди лягане. Никога не оставяйте вашето дете само с тубичката. Преди да поставите капачката, отстранете всички остатъци от продукта, които може да са останали по четката на апликатора

 

Опаковка: 10 мл