Навигация
Кошница

Alpecin / Алпецин кофеинов шампоан C1 х 250 мл

Alpecin Caffeine Shampoo - шампоанът, който стимулира растежа на косата директно от корените

  • стимулира растежа на косата директно от корените
  • слабата коса става по-силна
  • тъй като в състава на продукта умишлено не са добавяни кондициониращи и омекотяващи агенти, структурата на Вашата коса се подобрява незабавно

Кофеинът стимулира растежа на косата. Доказано с редица клинични проучвания - Алпецин забавя наследствения косопад. Комбинацията от активни съставки отива директно в корените на косъма по време на ежедневното измиване на косата. В рамките на 120 секунди кофеинът се придвижва по дължината на космите директно в космените фоликули. Ако шампоанът бъде оставен върху скалпа за повече време, кофеинът ще проникне и в кожата около корените на косата.

Шампонът, който преднамерено избягва силиконите

Тъй като не са използвани никакви омекотяващи агенти (напр. силикони), структурата на Вашата коса ще се подобри и тя ще започне да изглежда по-здрава само след няколко измивания. Фината и слаба коса става по-силна и лесна за оформяне.

Информация за професионални спортисти

Кофеинът от Алпецин може да бъде открит в космените фоликули.

Съдържание:

Вода, натриев лаурет сулфат, лаурет-2, динатриев лаурет сулфоцинат, натриев лаурил глутамат, натриев хлорид, пантенол, кофеин, парфюм, PEG-120 метилглюкозен диолеат, хидролизиран пшеничен протеин, цитрат, натриев цитрат, калиев сорбат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, ментол, поликватерниум-7, динатриев етилендиамидтетраацетат (EDTA), натриев бензоат, цинков пиролидинкарбонат (PCA), ниацинамид, лимонен, токоферол, феноксиетанол, метилпарабен, пропилпарабен, CI 60730, CI 42090.

Специални активни съставки:

  • Кофеинът активира корените на косата, удължава фазата на растеж и подобрява растежа на косата.
  • Цинкът и ниацинът са важни фактори за растежа на здрави корени на косата.