Навигация
Кошница

Lily Of The Desert Алое Вера сок 473 ml

Lily Of The Desert Алое Вера сок 473 ml
Очаква доставка
Lily Of The Desert Алое Вера сок 473 ml
  21,13 лв.
  Алое вера сок 473 ml – естествен продукт, източник на над 99% сок от алое вера (сертифициран organic).

  100% натурален продукт с отлично качество! Оригинално производство на най-големия производител на organic сертифицирани продукти с алое вера – Lily Of The DesertLily Of The Desert е бранд с огромен опит в индустрията – дейността му датира от около 50 години насам. Алоето, което се влага в продуктите на Lily Of The Desert се отглежда по методите на биологичното земеделие в собствените ферми на компанията, ситуирани в пустинята на Мексико и долината Рио Гранде в Тексас.

  Ето повече за уникалните ползи на Алое вера сок:

  • В специалните ферми на Lily Of The Desertв които се отглеждат алое растенията, не се използват вредни торове, пестициди, хербициди и др.
  • Lily Of The Desert е единствената компания, чиито готови продукти минават през независими клинични проучвания „Gold Standard”, които гарантират оптимален ефект.
  • Алое вера сок предоставя ползите от всички – повече от 200 биологично активни вещества в състава на алое – витамини, ензими, аминокиселини и полизахариди.
  • Алоето в продукта е в оптимални концентрации: 99,7%.
  • Източник на патентован екстракт от organic полизахариди Aloesorb™, извлечен чрез специален процес на филтриране, който запазва напълно полезните свойства на алое!
  • В пластмасовите бутилки, в които се съдържа Алое вера сок няма бисфенол А (ВРА) – един от най-опасните за здравето химикали, открити в много от пластмасовите изделия.
  • Продуктът е сертифициран от Aloe Science Council (IASC) – Международият научен съвет за алое, чиито сертификат могат да получат само продукти на утвърдени производители.
  • Притежава Kosher сертификат.
  • Произведен в САЩ.

  Вижте по-голямата разфасовка (946 ml) ТУК!

  Алое вера е впечатляващо лечебно растение с множество ползи за човешкото здраве. Алое е източник на повече от 200 активни нутриенти, ефикасни срещу множество заболявания и състояния.

  Алое вера сок е страхотен източник на organic полизахариди. Полизахаридите са главните биологично активни нутриенти, открити алое вера с важно значение за здравето. Поддържат тонуса и енергията, балансират нивата на кръвната захар и кръвното налягане, укрепват имунната система, полезни са за сърдечно-съдовата система, подобряват храносмилателните процеси.

  Алое вера сок възстановява редовността на стомаха, увеличава усвояването на хранителни вещества и балансира стомашната киселинност. Продуктът има силно антиоксидантно действие, благодарение на което допринася за извеждане на токсините от тялото. Приемът му се отразява благоприятно на кожата, особено при акне и други кожни проблеми. Подсилва естествените защитни сили. Подпомага състоянието на костите и ставите.

  Съставки:В 1 доза/59 ml:Дн. доза:
  Алое Вера (Органик сок)58 ml58 ml
  Aloesorb™ полизахариди (Ораник)60 mg60 mg
  Калций25 mg25 mg
  Магнезий4 mg4 mg
  Натрий25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 mg1 g
  Калории44


  Лимонена киселина (регулатор на киселинността), калиев сорбат (консервант). 

  Съдържа повече от 99% сок от алое вера (сертифициран organic).

  Хранителна добавка. Aloe Vera Juice 16 fl oz. Нето тегло: 473 ml 

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
  Шипка25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 g1 g
  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
  Шипка25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 g1 g
  Дозировка и приложение

  Приложение: Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

  Забележка: Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да се използва до 5-6 месеца след отваряне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка и приложение: По 1 доза (59 ml) / по 4 суп. лъжици (1 суп. лъжица => 15 мл.) дневно, чисто или смесено с друга течност. За по-добро храносмилане е препоръчително да се приема 15-30 минути преди хранене.

  Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник – на място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката. 

  Производител

  Производител: Lily Of The Desert, USA

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив, бул. Източен 48

  Тел.:070012498