Навигация
Кошница

bareorganics Adrenal Recharge Liquid Drops 30 мл 30 Дози

bareorganics Adrenal Recharge Liquid Drops 30 мл 30 Дози
bareorganics Adrenal Recharge Liquid Drops 30 мл 30 Дози
  28,99 лв.
  Купи
        Поддържа енергията и метаболизма
        Поддържа здравословна реакция на случаен стрес
        Удобен за употреба в движение
        Сертифициран биологичен продукт от USDA
        Без ГМО и глутен и без алкохол
        С добавена мака и шизандра


  Течните капки за зареждане на надбъбречните жлези BareOrganics осигуряват естествена хормонална подкрепа за енергия, метаболизъм и здравословен отговор на случаен стрес. BareOrganics Adrenal Recharge органик Течни капки са направени с мощни билкови екстракти от органични съставки, включително женско биле, елеутеро, мака, шизандра и джинджифил за целенасочена уелнес подкрепа. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

  BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

  Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

  Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.