Навигация
Кошница

OstroVit AAKG Shot 80 мл 1 Доза Малина с цитрус

OstroVit AAKG Shot 80 мл 1 Доза Малина с цитрус
-20 %
OstroVit AAKG Shot 80 мл 1 Доза Малина с цитрус
  2,80 лв.
  3,50 лв.
  Купи
  Ostrovit AAKG Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща Аргинин Алфа Кетоглутарат(5000mg/80ml). Ostrovit AAKG Shot е хранителна добавка, предназначена за хора, които имат нужда от подобряване на кръвообръщението, както и за спортисти, тъсещи по-добро напомпване по време на тренировка.

  Аргинин алфа-кетоглутаратът е една малко по-различна форма на аминокиселината Л-Аргинин, при която аргининът е химически свързан с алфа-кетоглутарат, който е ключов посредник за енергийния цикъл на Кребс, а също и за метаболизма на аминокиселините.
  ААКГ показва способност да повишава секрецията на инсулин и хормон на растежа, което води до засилен анаболен ефект.


        цели 5000мг ААКГ в ампула;
        подпомага изграждането на мускулна маса;
        увеличава притока на кръв към мускулите;
        повишава нивата на азотен оксид в кръвта;
        притежава силен напомпващ ефект;
        без стимуланти
        опаковка удобна за употреба

  Аргининът участва в множество физиологични процеси, като синтез на хормони, включително хормон на растежа. Той има свойството да подпомага изчистването на организма от вредни вещества и да стимулира защитните сили на организма.

  Аргининът увеличава силата и издръжливостта, подпомага изграждането на мускулна маса, а същевременно намалява болката и схващанията в мускулите в следствие на физическо натоварване. Ускорява метаболизма и стимулира изгарянето на мазнини.

  Аргининът стимулира производството на азотен оксид в кръвоносните съдове, разширява диаметъра им и така увеличава притока на кръв без да повишава кръвното налягане. Когато кръвоносните съдове се разширят, повече кръв достига до мускулите и тъканите. Това води до по-висока концентрация на въглехидрати, протеини и различни мускулно изграждащи хормони.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.09.2023 г. или до изчерпване на количествата