Навигация
Кошница

OstroVit AAKG Powder 200 гр. 100 Дози Портокал

OstroVit AAKG Powder 200 гр. 100 Дози Портокал
-20 %
OstroVit AAKG Powder 200 гр. 100 Дози Портокал
  28,76 лв.
  35,95 лв.
  Купи
  OstroVit AAKG Powder е висококачествена и пречистена до съвършенство, хранителна добавка. Целяща да удовлетвори нуждите и на най-взискателните спортисти.
  Супер иновативната микронизация на OstroVit AAKG Powder гарантира перфектната усвоимост на аргинин алфа-кетоглутарат. Това е химично съединение на аргинин и глутарова киселина. Аргининът е една от аминокиселините, които се срещат в естествен вид в човешкото тяло и участва активно в най-важните жизнени процеси.

  Приемът на А-АКГ води до разширяване на кръвоносните съдове по време на тренировка, защото увеличава производството на азотен оксид. Също така повишава силата и ефективността, премахвайки бариерите, които преди това са били недостижими.

  Предимства на OstroVit AAKG Powder биват:

  • Осигурява експлозивна сила;
  • Увеличава мускулното напомпване;
  • Ускорява възстановяването след тренировка;
  • Спомага изграждането на мускулна маса;
  • Стимулира производството на азотен оксид;
  • Подпомага и оптимизира преноса на хранителни вещества в мускулите;

  Аргининът се произвежда в тялото от бъбреците и черния дроб, но не във формата на алфа-кетоглутарат. Тази форма може да бъде набавена само посредством хранителни добавки. При тежки физически натоварвания нормалният синтез на L-Аргинин в тялото е недостатъчен, ето защо приемането на OstroVit AAKG Powder се препоръчва за активно спортуващи и професионални атлети!

  Начин на употреба: смесете 5гр. (1 мерителна лъжичка) с 100-150 мл вода. През тренировъчни дни може да приемате по две дози (10гр.) преди тренировка на празен стомах.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата