Навигация
Кошница

OstroVit Taurine Powder 300 гр. 100 Дози Неовкусен

OstroVit Taurine Powder е хранителна добавка, която съдържа 100% Таурин. Това е аминокиселина, която подобно на глутамина може да се смята за условно незаменима. Причината за това, е че по време на тежки физически натоварвания организма ни не произвежда достатъчно от нея и затова трябва да се приема допълнително, като хранителна добавка.

Тауринът е една от най-срещаните аминокиселини в тялото ни, която може да бъде намерена в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетните мускули.

Предимства на OstroVit Taurine Powder биват:

• Подобрява умствения фокус;
• Регулира минералния баланс;
• Спомага за мускулния растеж;
• Противодейства на умората;
• Подобрява инсулиновата активност;
• Подпомага черния дроб;

Тауринът подобрява концентрацията, ободрява тонуса и регулира водата и минералните соли в кръвта. Също така участва в мускулните съкращения, като подобрява способността на мускулите да генерират сила, чрез освобождаване на калциеви йони. Подобно на креатина, тауринът привлича вода в мускулните клетки и действа като „уголемител“ на клетките. Това от своя страна доставя допълнителни хранителни вещества и подпомага възстановяването и растежа на мускулите.

Освен това тази аминокиселина може да засили метаболизма на мазнините, като спомогне за правилното функциониране на храносмилателната система.

Начин на прием:

Консумирайте (1 доза = 3гр.) ½ мерителна лъжичка с 100-150мл вода. Приемайте преди и след тренировка.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата