Навигация
Кошница

Промоции

FILORGA / ФИЛОРГА Global Repair крем за лице 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Global Repair крем за лице 50 мл
Безплатна
Доставка
Спри стареенето на кожата на лицето с кремът Filorga Global Repair! Вземи изгодно тук! Кремът за лице Global Repair от Филорга се грижи да запазиш младежкия вид на кожата на лицето си и да забави стареенето. Кремът е подходящ за всеки тип кожа и предлага интензивно действие срещу тъмни петна, повех..
174,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Global Repair серум за лице 30 мл FILORGA / ФИЛОРГА Global Repair серум за лице 30 мл
Безплатна
Доставка
Вдъхни нов живот на лицето си със серума Filorga Global Repair! Вземи изгодно тук! Серумът Global Repair от Филорга е твой помощник с борбата срещу признаците на стареене на кожата. Той помага при дехидратация, тъмни петна, бръчки и отпусната кожа. Продуктът е вдъхновен от техниките на естетичната ..
174,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Hydra Filler дневен крем за лице 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Hydra Filler дневен крем за лице 50 мл
Безплатна
Доставка
Достави мощна хидратация на лицето си с Hydra Filler от Filorga! Вземи изгодно тук! Хидратиращият крем за лице Hydra Filler от Филорга носи силата на пречистената хиалуронова киселина, за да се погрижи за кожата ти. Той е подходящ за мъже и жени, и за всеки тип кожа. Кремът има лека формула, която..
109,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Hydra Hyal интензивен хидратиращ серум за лице 30 мл FILORGA / ФИЛОРГА Hydra Hyal интензивен хидратиращ серум за лице 30 мл
Безплатна
Доставка
Предостави интензивна хидратация на кожата на лицето си с Hydra-Hyal от Filorga! Вземи изгодно тук! Интензивният хидратиращ серум Hydra-Hyal от Филорга има ефективна формула с висока концентрация на хиалуронова киселина. Той мигновено изпълва и хидратира кожата. Серумът съдържа четири типа хиалуро..
109,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Lift Structure дневен крем с лифитинг ефект 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Lift Structure дневен крем с лифитинг ефект 50 мл
Безплатна
Доставка
Поднеси си си дневната доза лифтинг ефект с дневния крем Lift-Structure от Filorga! Вземи изгодно тук! Lift Structure е дневен крем с лифтинг ефект, който ефективно комбинира няколко активни съставки. Заедно те възстановяват тонуса на кожата, предоставяйки мощна антиейдж формула с лифтинг ефект. К..
145,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Meso Mask крем маска за сияйна и подмладена кожа 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Meso Mask крем маска за сияйна и подмладена кожа 50 мл
Безплатна
Доставка
Сбогувай се с признаците на стареене с маската за лице Meso-Mask от Filorga! Вземи изгодно тук! Meso-Mask от Филорга е кремообразна маска, която има глобално действие против признаците на стареене. Тя успокоява кожата и стимулира регенерацията на клетките. Признаците на умора са заличени, тенът е и..
96,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА NCTF Reverse Mat интензивен крем за лице 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА NCTF Reverse Mat интензивен крем за лице 50 мл
Безплатна
Доставка
Контролирай омазняването с регенериращия флуид с NCTF-Reverse Mat от Filorga! Регенериращият крем NCTF-Reverse Mat предоставя висококачествена грижа за мазна кожа. Той регулира омазняването и подхранва кожата на лицето в дълбочина. Формулата на продукта поддържа хидролипидния баланс, предотвратява..
174,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Oxygen-Glow крем за лице 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Oxygen-Glow крем за лице 50 мл
Безплатна
Доставка
Детоксикирай кожата си с кремът за съвършена кожа Filorga Oxygen-Glow! Вземи изгодно тук! Кремът за съвършена кожа Oxygen-Glow от Филорга има детоксикиращ ефект, който прави кожата ти съвършена, гладка и сияйна. Кремът е висококачествен и предлага уникална формула, която прониква в дълбочина и енер..
85,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Oxygen-Glow околоочен крем 15 мл FILORGA / ФИЛОРГА Oxygen-Glow околоочен крем 15 мл
Безплатна
Доставка
Погрижи се за околоочния си контур с крема Filorga Oxygen-Glow! Вземи изгодно тук! Кремът за съвършена кожа Oxygen-Glow от Филорга е висококачествен и предлага уникална формула, която има хидратиращо и детоксикиращо действие. Кремът създава усещане за свежест, мекота и комфорт на околоочния контур...
63,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Sleep and Peel нощен крем 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Sleep and Peel нощен крем 50 мл
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
Озари кожата си с нощния крем Sleep and Peel от Filorga! Вземи изгодно тук! Нощният, озаряващ крем Sleep&Peel от Филорга съдържа 6 плодови киселини, с помощта на които регенерира и изглажда кожата ти. Несъвършенствата се коригират, а сиянието на кожата ти се завръща и я изважда от сивотата и по..
125,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Eyes очен крем 15 мл FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Eyes очен крем 15 мл
Безплатна
Доставка
Озари погледа си с околоочния крем Time Filler Eyes от Filorga! Вземи изгодно тук! Time Filler Eyes от Филорга ти предоставя всеобхватна противостарееща грижи за очите. Вдъхновен от последните тенденции в медицинските процедури, кремът комбинира активни съставки, които стягат клепачите, премахват т..
105,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Mat коригиращ крем с матов ефект срещу мимически бръчки 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Mat коригиращ крем с матов ефект срещу мимически бръчки 50 мл
Безплатна
Доставка
Погрижи се за кожата си с коригиращия, матиращ крем срещу мимчески бръчки Time Filler Mat от Filorga! Вземи изгодно тук! Time Filler Mat от Филорга притежава тройно коригиращо действие върху мимическите бръчки, тези причинени от сухота и вследствие на стареене на кожата. Той е подходящ за мъже и же..
129,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Night нощен крем срещу бръчки 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler Night нощен крем срещу бръчки 50 мл
Безплатна
Доставка
Сбогувай се ефективно с бръчките с нощния крем Time Filler от Filorga! Вземи изгодно тук! Нощният крем Time Filler от Филорга ти предоставя многофункционална корекция на бръчките. Той е ефективен срещу всички типове бръчки и специално се грижи да те отърве от линиите от възглавницата и от подпухван..
129,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler крем за лице 50 мл FILORGA / ФИЛОРГА Time Filler крем за лице 50 мл
Безплатна
Доставка
Погрижи се за кожата си с коригиращия крем срещу мимически бръчки Time Filler от Filorga! Вземи изгодно тук! Time Filler от Филорга притежава тройно коригиращо действие върху мимическите бръчки, тези причинени от сухота и вследствие на стареене на кожата. Той е подходящ за мъже и жени с изразени ми..
129,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Time Zero серум срещу бръчки 30 мл
Безплатна
Доставка
Дай нужната сила на кожата си в борбата с бръчките с Time Zero от Filorga! Вземи изгодно тук! Серумът Time Zero от Филорга ти предоставя мощна перфузия за кожата благодарение на патентованите Filorga хроносфери, които съдържат NCTF мезотерапевтичен коктейл. Ревитализиращият комплекс NCTF, съдържа ..
129,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Hydra Filler Mat хидратиращ крем за комбинирана и мазна кожа 50 мл
Безплатна
Доставка
Възстанови нивата на хидратация в кожата си с крема Nutri Filler Mat от Filorga! Вземи изгодно тук! Кремът от Филорга притежава силата на чистата хиалуронова киселина, за да предостави перфектната хидратираща грижа за кожата ти. Продуктът има ултра лека формула, която комбинира три типа хиалуронов..
109,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Lift Designer серум за лифтинг ефект 30 мл
Безплатна
Доставка
Върни младежкото излъчване на кожата си със серума Lift Designer от Filorga! Вземи изгодно тук! Серумът с лифтинг ефект от Филорга комбинира силни лифтинг активни съставки, с рол-он апликатор за двойна стимулация чрез биологично и механично действие. Серумът се използва вечер преди нанасяне на нощ..
116,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА NCEF Intensive serum мултикоригиращ серум за лице 30 мл
Безплатна
Доставка
Стегни кожата на лицето си с мултикоригиращия серум NCEF Intensive от Filorga! Вземи изгодно тук! Серумът от Филорга предоставя грижа срещу бръчки, стяга кожата и я прави сияйна. Той съдържа високо концентрация на NCEF комплекс, който има подмладяващ ефект. Продуктът подобрява качеството на кожата..
174,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Nutri Filler подхранващ крем за зряла кожа 50 мл
Безплатна
Доставка
Подхрани зрялата си кожа в дълбочина с крема Nutri Filler от Filorga! Вземи изгодно тук! Кремът предоставя нежна грижа и подхранване на нуждаещата се кожа, а същевременно редефинира лицевия контур. Благодарение на комплекса от арганово масло и масло от шеа, еластичността и комфорта на кожата са въ..
125,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Optim Eyes LASHES & BROWS серум за мигли и вежди
Безплатна
Доставка
Погрижи се за миглите и веждите си със серума OPTIM EYES LASHES & BROWS от Filorga! Вземи изгодно тук! Серумът за мигли и вежди от Филорга предоставя две формули, вдъхновени от медицинската козметика. Така ти предоставя две действия за неoтразими мигли и вежди. Благодарение на продукта, само за 14 ..
109,80 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Pigment Perfect серум срещу пигментация 30 мл
Безплатна
Доставка
Край на пигментните петна със серума Pigment Perfect от Filorga! Вземи изгодно тук! Серумът от Филорга действа върху съществуващите пигментни петна, а също предотвратява появата на нови. Той помага за постигането на красив и равномерен тен. Благодарение на екстракта от хмел, пигментацията се кориг..
125,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА Universal крем за лице и тяло 100 мл
Безплатна
Доставка
Universal Cream от Filorga ще се погрижи за кожата ти във всяка ситуация! Вземи изгодно тук! Универсалният крем от Филорга е подходящ за кожата на лицето и тялото. Той може да се ползва от цялото семейство след плаж, при зачервяване от слънце, сухота и дискомфорт или след бръснене. Благодарение н..
66,00 лв.
FILORGA / ФИЛОРГА UV Defence крем срещу пигментация 40 мл
Безплатна
Доставка
Защити кожата си с UV DEFENCE от Filorga! Вземи изгодно тук! Кремът от Филорга ти предоставя висока защита при чувствителна кожа, след неоперативни интервенции като инжектиране на филъри, IPL процедури, медицински пилинг и други. Кремът предоставя висока защита било то в града, на планина или море..
69,00 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)

Тази интернет страница използва "бисквитки" за аналитични и статистически цели, за да улесни Вашето сърфиране. С натискането на бутона "Съгласен съм" или ако продължите да използвате интернет страницата, без да промените настройките на браузъра си за "бисквитки", Вие се съгласявате с използването на по-горе посочените "бисквитки" и приемате нашите условия. Прочетете как обработваме лични данни тук.