Добавка за опорно-двигателния апарат (Ревматизъм) - Reudol

28.44лв.
Марка: Pharmalife Research s.r.l. Italy
Модел: За опорно-двигателния апарат (Ревматизъм) - Reudol / art.137
Наличност: В наличност

Поръчай с един клик!

Работим с куриерска фирма ИнТайм, поради което Ви молим за директен адрес (личен или на месторабота).

Добавка за опорно-двигателния апарат (Ревматизъм) - Reudol

 

Реудол е хранителна добавка с билкови екстракти и комплекс от витамини и минерали, която допринася за поддържане здравето на опорно-двигателния апарат.
Цинкът допринася за нормалния белтъчен синтез и поддържа оптималното състояние на костната система. Витамин C осигурява антиоксидантна защита за клетките, благоприятства работата на нервната система, допринася за образуването на колаген, а оттам и за нормалната хрущялна и костна функция. Медта, от своя страна, допринася за поддържане на нормалното състояние на съединителната тъкан.

 

Състав в препоръчителна доза за дневен прием в 2 таблетки:

Сух екстракт от сладък корен 400 mg
Сух екстракт от джинджифил 360 mg

Сух екстракт от бяла върба

 - от която салицилин

300 mg

90 mg

Сух екстракт от дяволски нокът

240 mg

Витамин С 30 mg
Цинк 2,12 mg
Мед 0,56 mg


Съставки:
Джинджифил (Zingiber officinale) сух екстракт, сладък корен (Glycyrrhiza glabra) сух екстракт, кора от бяла върба (Salix alba) сух екстракт, дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) сух екстракт, целулоза, калциев фосфат, магнезиев стеарат, витамин C, цинк глюконат, антислепващ агент: силициев диоксид

 

Опаковка: 60 таблетки

 

Указания за употреба: Приемайте 4 таблетки Реудол дневно с чаша вода преди основните хранения.
Желателно е да се приема в продължение на минимум 3-4 последователни месеца. За постигането на оптимален резултат комбинирайте с Reudol гел.

 

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.